sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 24.10.2016, 00:30
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • Har sett diverse andre bloggere hatt "ukens oppsummering" også, og synes selv det er interessant å lese om, så tenkte å ha det selv hver søndag. So here we go. 

  Ukens nettbutikk: Det at jeg elsker nettbutikker og å handle fra de er ingen hemmelighet. Så tenkte hvertfall nå fremover å nevne diverse nettbutikker jeg liker. Kanske det er noen like shoppingglade mennesker som meg her som kunne trengt noen tips?:) Hvertfall, denne ukens nettbutikk går til shein.com. Altså så utrolig stort utvalg og så utrolig billig?? Skjønner ikke hvordan det er mulig haha. Bare vær obs på å les kommentarer fra andre kunder under, og anbefales å bestille 1-2 størrelser opp. Og det beste av alt? Man slipper å betale toll så lenge man holder seg under 1000-lappen (med andre ord, bare å dele det opp i flere bestillinger hehe). 

  Ukens craving: Denne ukens craving må faktisk være grovt brød, utrolig nok. Altså magen min funker rett og slett ikke uten noe grovt. Den stopper helt opp, rett og slett. 

  Ukens serie: Helt klart Pretty Little Liars! Har akkurat sett ferdig de sesongene jeg har nå (til 6) og en mer spennende serie enn det der skal man lete lenge etter altså. Vet at det har kommet noen episoder av sesong 7 ut også, men jeg må ha bra kvalitet og norsk tekst for å se det haha. 

  Ukens sang: Var litt i tvil om jeg i det hele tatt skulle ha denne, for hører faktisk ikke så ofte på musikk. Men bestemte meg for å ha den likevel, så ukens sang er Sucker for pain med Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons.  


  Ukens irritasjonsmoment:  Folk som gjør narr av enkelte folk som trener. Som oftest overvektige folk som faktisk prøver å få en sunnere livsstil. Altså hva får du ut av å snakke nedlatende om de??

  Ukens underskriftskampanje: https://www.change.org/p/statsminister-erna-solberg-og-stortinget-stem-for-et-forbud-mot-pelsdyroppdrett?tk=tgc1yvlVB_TsuMDFnlKAJGqh8AwpL2Y0StPTGTkqy4I&utm_source=petition_update&utm_medium=email

  Ukens mest leste innlegg: http://sws.blogg.no/1476794623_kreativitet.html

  Ukens film: Hope. Anbefaler alle å se den filmen! Den er en av få filmer på netflix som faktisk har 5/5 stjerner. Filmen er på japansk, men tro meg, det er verdt det. Kort sagt så handler den om en liten jente som overlever et brutalt overgrep, og familien som prøver å takle sorgen. Utrolig rørende. 

  Ukens spørsmål: Hvilke smykker/ringer bruker du?  Bruker faktisk sjeldent smykker, så ikke noe haha.
  Hva slags stil har du? Hm, veldig varierende vil jeg si. Har egentlig ikke noe spesiell stil.
  Har du klappet til en gutt i ansiktet før? Hva skjedde? Ja haha, men var bare på kødd egentlig. Har aldri gjort noe sånt i en seriøs sammenheng. 
  Har du mange venner? Nei. 
  Har du lange eller korte negler? Noe midt i mellom vil jeg si. 

  Ukens must have: Denne ukens must have må halt klart være min kjære carmex. Ingen andre produkter funker på leppene mine når det begynner å bli kaldt, så carmex er altså redningen min mot tørre lepper. Det som er positivt med carmex er at den ikke bare forebygger som alle andre, men også reparerer. 

   

 • Publisert: 24.10.2016, 00:30
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  REBECCA HOLDER

  24.10.2016 kl.11:36

  Så fin oppsummering. Jeg er HELT enig i dette med å snakke ned folk som faktisk prøver !!

  Skriv en ny kommentar

  hits