sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 30.10.2016, 22:52
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Ukens nettbutikk: Denne ukens nettbutikk må helt klart være wish.com. Til dere som ikke vet hva wish er så er det ganske likt ebay, men myye mer oversiktlig etter min mening. Tror jeg venter på ca 20 pakker derfra nå haha. Har tenkt til å lage en video hvor jeg linker til og viser de forskjellige tingene når jeg har fått alt. Men ja, anbefaler virkelig å ta turen inn dit. Bare husk å les på kommentarene fra andre kjøpere før du eventuelt kjøper noe. 

  Ukens craving: Måtte faktisk tenke litt på denne nå. Men denne ukens craving må nok være varme boller med smeltet smør og brunost. Ble sulten nå haha. 

  Ukens serie: Meglerkampen, faktisk. Det er å få sett på viaplay hvertfall. Til dere nysgjerrige så handler det kort sagt om tre meglere som konkurrerer om å finne den rette boligen til diverse kunder. Og på slutten av uken så kårer de vinneren. 

  Ukens sang: Just hold me - Maybon


  Ukens irritasjonsmoment: Folk som kjører fort. Altså greit nok å ligge litt over fartsgrensa hvis veien og føret tilsier at du kan det, men nå snakker jeg om de som kjører i sånn 100 km/t på veier hvor det kanskje er 60. Husk at det er ikke bare deg det kan gå ut over hvis du krasjer eller kjører av. 

  Ukens underskriftskampanje: Ukens underskriftskampanje er helt klart denneVær så snill å klikk deg inn og skriv under. Underskriftskampanjen handler om å vise motstand mot Pinnawala Elephant Orphanage i Sri Lanka. Kort sagt så er dette rett og slett et fengsel for elefanter, hvor de blir mishandlet og holdt fast. Synes det er en skam at dette liksom skal være en turistattraksjon hvor folk faktisk betaler for å se disse mishandlede elefantene. 

  Ukens mest leste innlegg: PARIS - DAG 5

  Ukens must have: Håndkrem! Helt klart. Får så utrolig lett tørre hender når det begynner å bli kaldere. 

 • Publisert: 30.10.2016, 22:52
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  31.10.2016 kl.00:20

  Så fint og oversiktlig! Spennende å lese :)

  Jeanette

  31.10.2016 kl.20:50

  Jeg har også vært hekta på meglerkampen i det siste:) Så fin blogg du har!

  Skriv en ny kommentar

  hits