sws

HVA ER VITSEN?

 • Publisert: 01.11.2016, 20:17
 • Kategori: Min hverdag


 •  

  Dro ned til Skreia i dag for å hente en pakke som jeg har bestilt fra shein. Og da jeg kom hjem og skulle åpne den så, så jeg at jeg ikke kunne åpne den? Haha. Altså den lappen på bildet over viser at den ikke har blitt fortollet enda og jeg da i teorien ikke kan åpne den. Altså selvfølgelig så åpnet jeg den, men lurer altså på hva i alle dager som er vitsen i at man får pakken før den er fortollet når man ikke kan åpne den? Da er det jo etter min mening mye bedre å vente noen dager ekstra og kunne åpne pakken når man får den. Jaja.. Har ikke orket å prøve på meg klærne jeg fikk enda, men tenkte jeg kunne ta bilder av de på meg og vise de frem i et innlegg. Egentlig spent på om alt passer da men. 

   
  Foresten, noen av dere bloggere som har opplevd at bildegreia ikke vil oppdatere seg? Altså når jeg skal legge ut bilder på bloggen som jeg nylig har importert til macen så får jeg de ikke opp når jeg skal laste de opp i innlegget. Altså den bildegreia inne på blogg.no når jeg skal lage innlegg vil ikke oppdatere seg. Har slitet med dette helt siden jeg begynte å blogge, må liksom legge ut bildet fra mobilen først og lagre det for så å hente det opp igjen på macen. Altså, er kun inne på kamerarullen den ikke vil oppdatere deg. Vurderer å sende en mail og spørre. For altså, blogging på mobil er noe jeg styrer unna. Så sinnsykt rotete haha. 

 • Publisert: 01.11.2016, 20:17
 • Kategori: Min hverdag
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Janne

  01.11.2016 kl.22:12

  hææ what, så spesielt? :O aldri hørt om før :O

  Det med bildene har jeg også opplevd. At jeg laster de opp men de kommer ikke, om det er det du og mener? Sykt irriterende. Men noen kommer opp faktisk! Har aldri funnet en løsning, men bare venta, banna og skjelt. Trodde det var pcn min, men da er det jo tydeligvis noe med blogg.no, så det burde vi kanskje si ifra om :O

  Sunniva Stenberg

  02.11.2016 kl.20:22

  Janne: Fint å høre at det ikke bare er jeg som har det problemet.. Men har overført bildene på en annen pc nå for å se om det funket, og det går jo helt fint. Så vet faktisk ikke om det er noe med pc´ene eller blogg.no. Men skal sende inn en mail og spørre de bare for å ha gjort det, så kan si ifra når jeg har fått svar :)

  Hedda Egerdahl

  02.11.2016 kl.00:29

  Så merkelig, det har jeg aldri opplevd!

  RisRosOgKlaging

  02.11.2016 kl.17:47

  Det er det verste jeg har hørt, du får en pakke også kan du ikke åpne den, dette høres så langt ifra rett ut som det går an :S

  Glad jeg aldri har opplevd noe sånt, høres jo veldig rart ut.

  Håper du får en kjempefin kveld

  Sunniva Stenberg

  02.11.2016 kl.23:11

  RisRosOgKlaging: Høres veldig rart ut ja.. Men googlet det, og er flere enn meg som har opplevd det også

  Vilde

  02.11.2016 kl.18:19

  hm aldri opplevd noe av dette, så innmari rart!

  Håper du blir fornøyd med klærne da <3

  Sunniva Stenberg

  02.11.2016 kl.23:16

  Vilde: Det ble jeg :D

  Skriv en ny kommentar

  hits