sws

ENDELIG VANT HAN

 • Publisert: 09.11.2016, 22:12
 • Kategori: Blogg

 •  

  Som dere sikkert har fått med dere nå så har valget i USA blitt kåret. Jeg var en av de som satt oppe til utpå morgenkvisten og så på valget, hadde egentlig ingen planer om å se på det men da jeg slo over på Nrk i 3- tiden og så at Donald Trump ledet allerede da så klarte jeg ikke la være å se på det. Så det store spørsmålet er hva kommer til å skje nå? 
  Vet at veldig mange er flinke til å forhåndsdømme, og etter min mening i denne saken så skjønner jeg det utrolig godt med tanke på mye av tingene Trump har fått seg til å si. Han er imot abort, og vil forby det. Hva med det faktum at verden allerede nå er overbefolket, og han vil nå nekte alle som ikke engang vil ha barn om å ta det bort. Han liker ikke muslimer og vil ha de ut av landet. Han liker ikke homofile, og vil forby homofilt ekteskap. Han vil bygge en mur mellom USA og Mexico, OG at Mexico i tillegg skal betale for det. Unnskyld meg, men han høres jo ut som en 5-åring i sin beste trassalder. Er det dette han vil fokusere på?

  På en måte så kan jeg kanskje skjønne hvorfor enkelte folk stemte på han, han har jo lovet høyere lønn til de med lav utdanning, mer jobbmuligheter og lavere skatt. Men folk må være realistiske, hvor skal han ta alle de pengene fra? Er jo i grunn mange spørsmål man kan stille seg, men det som virkelig bekymrer meg er hvordan mange av folkene som stemte på han reagerer. Virker som flere nå har fått oppfatningen av at det er greit å se på kvinner som objekter og ta på de uten deres samtykke. Vet det er mange av de som har stemt på han som har et helt forskrudd syn på jenter. Og toppen av kransekaka er at til og med ku-klux-klanen har gått ut og sagt at de støtter han. Det må da si noe? 


   

  Men spørsmålet er, kommer det virkelig til å bli så ille? 
   

 • Publisert: 09.11.2016, 22:12
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Zophian

  09.11.2016 kl.23:01

  Jeg tror og håper det ikke blir så ille, men om det gjør det så er Amerika fucked og sikkert resten av verden :S

  Dag Andreas Kristiansen

  09.11.2016 kl.23:07

  Helt enig med deg bbi. Han er syk..

  Skriv en ny kommentar

  hits