sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 13.11.2016, 22:18
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Ukens nettbutikk: Madlady.se. Og hvis jeg husker rett så har de ingen produkter som er testet på dyr, det trenger vi mer av. 

  Ukens craving: Det at jeg har mange merkelige cravings skal jeg ikke nekte på. Denne ukens craving har blandt annet vært lompe med smør og dansk salami, haha. 

  Ukens serie: 90 Days to wed. Vet hvertfall at serien går på TLC, usikker på tidspunktet.. Men serien handler om noen personer fra USA som har kommet i kontakt med personer fra andre land på nettet. Og for at de skal få lov til å bo sammen med de i USA så har de 90 dager på å gifte seg fra første dagen de møtes i virkeligheten. Noen av tilfellene kan man jo se på lang vei hva de er ute etter, mens andre så ser det faktisk ut som at de liker hverandre. 

  Ukens sang: The walls are closing in / Hangman - The Pretty Recless  Ukens irritasjonsmoment: Pelsindustrien. 

  Ukens underskriftskampanje: Ukens underskriftskampanje er denne. Enkelte dyregrupper har lenge forsøkt å få denne stakkars isbjørnen ut av det trange rommet han/hun er innestengt i nå, men har så langt ikke lyktes. Derfor trenger de hjelp fra andre steder i verden, og hva er vell bedre da enn en underskriftskampanje som viser protest fra hele verden? Dette foregår i Kina, inne på et kjøpesenter. Akvariumet heter Grandview. Denne isbjørnen blir omtalt som verdens mest triste isbjørn, det i seg selv må vell si noe.

  Ukens mest leste innlegg: ENDELIG VANT HAN

  Ukens must have: Votter! 

 • Publisert: 13.11.2016, 22:18
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  13.11.2016 kl.23:05

  Fin oppsummering :)

  Vilde

  14.11.2016 kl.18:42

  Flott innlegg, og bra at du støtter en god sak :D

  RisRosOgKlaging

  14.11.2016 kl.18:53

  Veldig kjekt å lese :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits