sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 28.11.2016, 02:00
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Ukens nettbutikk: Dollskill.com! De har veldig unike klær der og kjempestort utvalg. 

  Ukens craving: Energidrikke.

  Ukens serie: Women In Prison. Kort sagt så handler det om kvinner som sitter i fengsel som forteller om deres barndom og grunnen til at de havnet i fengsel. Man får også se tilbakeblikk av hvordan det hele foregikk med hjelp fra skuespillere. Serien går på søndager klokken 23.00 på TLC. 

  Ukens sang: Nå som det er første søndag i advent så følte jeg det nesten var obligatorisk å ta med en julesang, hehe. 

  All I Want For Christmas Is You - Justin Bieber & Mariah Carey  Ukens irritasjonsmoment: Folk som stjeler ting fra andre. Èn ting er å stjele noe fra en butikk (er overhode ikke innafor det heller), men det blir noe helt annet når det er fra en enkeltperson som som har kjøpt og betalt (kanskje til og med spart) for det. Altså, hvor desperat er det mulig å bli??

  Ukens underskriftskampanje: Ukens underskriftskampanje er helt klart denne!! Er det én ting jeg virkelig hater så er det tyrefekting og hvertfall når det også er med andre dyr i bildet. 
  Hester som brukes i tyrefekting er som regel gamle hester som har blitt solgt etter å ha jobbet hele livet sitt. Stemmebåndene deres har blitt kuttet av for å ikke skrike i frykt når oksen nærmer seg h*n, eller å skrive av smerte. Og det av den enkle grunn av at publikum ikke skal høre når hesten er redd eller lider. Når tyrefektingen starter så blir hesten tatt bind foran øynene og får vaselin og bomull i ørene. Dette er for å ta fra dem sansene deres.
  Så håper virkelig dere kan vise et snev av empati og skrive under. 

  Ukens mest leste innlegg: KOMMENTERER ALLTID TILBAKE! 

  Ukens must have: Vann!! Drikker egentlig generelt sett mye vann, blir helt inntørka i munnen bare en halvtime uten haha. 
   

 • Publisert: 28.11.2016, 02:00
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Julie Storlien

  28.11.2016 kl.21:25

  Virker som om du hadde en fin uke :D

  Skriv en ny kommentar

  hits