sws

MINE KALENDERGAVER

 • Publisert: 02.02.2017, 06:16
 • Kategori: Min kalenderpakke

 • Har ikke fått meg til å ta bilder av resten av kalenderpakkene mine før nå, er det mulig haha.. La jo ut bilder hver dag i desember av hva jeg fikk i kalenderpakke (fra meg selv hehe), men tok en liten bloggpause så fikk ikke lagt ut alt. Så gjør det nå i stedet :D

  6. DESEMBER 
  Bestilte denne chokeren fra Wish, har ikke brukt den så veldig mye så, så langt så synes jeg den er i god kvalitet. 


  7. DESEMBER 


  Elsker dette børstestativet! Sitter litt dårlig sammen, men så lenge man ikke rører det så funker det fint og er veldig praktisk. 


  8. DESEMBER 
  Har et sånt fra før, men er snart brukt opp. Med tanke på prisen så synes jeg det er kjempebra og lett å påføre, men man må ha mørke bryn for at det skal bli fint. 


  9. DESEMBER 


  Har brukt denne maskaraen før, og den funket superfint da. Men den jeg fikk nå bare klumpet seg på vippene og ville ikke sette seg noe fint.. 


  10. DESEMBER 


  <3<3<3

  11. DESEMBER 


  Ikke helt sikker på hva dette heter haha, men kjempefornøyd med tanke på at jeg fikk med så mye garn og en nål, hadde fryktet litt at jeg hadde måttet kjøpe med det for seg selv. Heter cross stitch på engelsk hvertfall. 


  12. Desember 


  13. DESEMBER 
  Sorry for litt skurrete bilde nederst, men blir sånn av en eller annen grunn når jeg tar bilde mens jeg snakker i telefonen. Synes dette glitteret funker helt greit, altså selve glitteret er bra, men applikatoren er den som ødelegger kvaliteten litt. Men synes den er verdt pengene. 


  14. DESEMBER 

   
   
  Har ikke fått testet ut denne ordentlig enda, men så langt så virker den bra. Er klar over at den siste swatchen ble ganske dårlig, men hadde ikke en ren kost og påføre det med så bare dro produktet rett fra boksen og nedover haha.. Så fargen blir nok ikke i nærheten av så pigmentert hvis man påfører med kost (I hope). Hvis noen lurer så heter det rainbow highlighter. 


  15. DESEMBER 

     
  Den ene kosten er litt rød fordi jeg har brukt den. Har ikke testet ut de andre enda, men synes den jeg testet ut var litt "hard" og vanskelig å blende ut med. Skal ikke si for mye enda, kan hende de andre funker bedre. 


  16. DESEMBER 


  Synes dette innlegget blir langt nok i seg selv, så skal ikke utdype så veldig mye om denne. Tror jeg bare lager et eget innlegg om den senere. 


  17. DESEMBER


  Etter å ha lest mye positivt om denne så bestemte jeg meg for å prøve den, og jeg elsker den! Helt klart min nye favoritt. 


  18. DESEMBER   Hadde ikke bilde av den selv så tok bildet fra wish. Men den ser akkurat lik ut som på bildet og har god stretch. Frykter litt at printet kommer til å falme bort ganske fort, men kostet bare litt under 100-lappen så det går nok fint. 


  19. DESEMBER

   
  Har hatt lyst på sånn choker lenge, og kjøpte denne pakken fordi den var den billigste jeg så på wish. Veldig dårlig kvalitet, chokeren ble ødelagt så fort jeg utvidet det, ringen sitter ikke på fingeren og armbåndet funker fint. Men var chokeren jeg ville ha.. Haha. Må jo nesten bare regne med sånt noen ganger med tanke på prisen da. 


  20. DESEMBER


  Altså, hvor søt er ikke denne?? Er også med lim og perler i pakken. Som dere sikkert skjønner så skal man lime fast perler der det står sånne nummere. 


  21. DESEMBER 


  Dette pudderet er fra wish så er ikke det ekte. But still, det er sinnsykt bra! Funker kjempebra til baking. 


  22. DESEMBER 


  Denne her er seriøst best. For å si det sånn, så utdanker denne helt klart freia sin med oreo. 


  23. DESEMBER


  Er det én ting jeg virkelig er dårlig på så er det løsvipper. Håper denne gjør jobben litt lettere. Men når sant skal sies så synes jeg det ikke er så veldig behagelig med løsvipper heller, men vi gir det et forsøk. 


  24. DESEMBER 


  Sist, men ikke minst.. Medlemskap i Noah :D Har tenkt på det ganske lenge og nå som jeg jobber litt så har jeg råd til å donere 50 kr i måneden. 


                                                                                                                                                                                                                                         

 • Publisert: 02.02.2017, 06:16
 • Kategori: Min kalenderpakke
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Nikita <3

  02.02.2017 kl.09:37

  Så mye fint :D

  Iselin Renée

  02.02.2017 kl.12:21

  Så mye fint :)

  Caroline

  02.02.2017 kl.13:56

  Så fine kalendergaver :D

  Boyfriend

  02.02.2017 kl.22:49

  Aaaw <3

  Alexandra Emilie

  04.02.2017 kl.00:38

  woow så mye fint<3

  Skriv en ny kommentar

  hits