sws

DETTE ER PÅ MIN ØNSKELISTE

 • Publisert: 08.02.2017, 04:36
 • Kategori: Innkjøp

 • Har så mye jeg har lyst til å kjøpe for tiden, men må prøve mitt beste på å spare så mye som mulig av det lille jeg tjener nå, hvertfall til jeg får mer / en til jobb. Men det er jo noe som heter vindusshopping, som jeg er ganske flink til, hehe. Så har en liten uoffisiell liste i hodet mitt med ting jeg har lyst til å kjøpe, som jeg tenkte å vise dere i dag. Skal prøve å ikke lage den like kaotisk som den er i hodet mitt. 
   
  1. Morphe 

  Har hørt mye bra om Morphe sine øyeskyggepaletter og hvem sminkeinteresserte er det som ikke har gått til innkjøp av det enda? Jo, jeg. Delvis fordi jeg prøver å spare og delvis fordi de alltid er utsolgt(!!). De er jo overhode ikke ille i pris, men ser ikke på det som et godt kjøp når jeg har sånn tusen øyeskygger fra før. Eller, hvem lurer jeg.. Det er et godt kjøp, eneste grunnen til at jeg ikke har kjøpt de enda er rett og slett fordi jeg ikke har funnet noen som ikke er utsolgt, haha. 

  2. Kylie Cosmetics 

  Sminke igjen haha.. (har et lite håp om at kjæresten min ser dette innlegget her, hehe. Neida, joda.) Eier enda ikke et eneste produkt fra Kylie, så det må jeg snart få gjort noe med. Favorittene mine så langt er de nude liquid lipstickene, øyeskyggepallettene og ikke minst Kylie`s Diary som hun nylig kom ut med. 

  3. Bil 

  Ja, også noe så kjedelig som bil.. Er overhode ikke bilinteressert så dette ser jeg på som en mindre god (morsom) investering enn det ovenfor. Men veldig praktisk nå som jeg jobber og i og med at kollektivtransporten her jeg bor ikke er så mye å skryte av, for å si det sånn. 

  4. Tatovering 

  Har én tatovering nå som jeg fikk i julegave da jeg var 16 (I think). Har ikke tatt noen fler siden da. Har lyst på sleeve, men det krever både penger og tålmodighet (noe jeg ikke har så mye av..) Så da har det bare blitt sånn. 

  5. Restylane 

  Er ikke helst sikker på om det er restylane jeg har lyst til å ta enda, men har hvertfall lyst til å fylle på leppene mine litt. Hadde konsultasjonstime på de for en stund siden, men skjedde ikke noe etter det. Har egentlig bare glemt av det litt, er jo heller ikke akkurat så billig heller. Men skal prøve å se etter tilbud, og slå til da. 

  6. Apple Tv / Playstation 4

  Har egentlig slått det fra tankene mine litt nå, men har hvertfall vurdert å gå til innkjøp av en av disse. Har forsøkt å lest diverse artikler om de, men vet ikke hva jeg vipper mot. Er overhode ikke noen gamingperson så sånn sett så tror jeg apple tv hadde passet bedre (ikke like dyr heller), men vil også ha cd-rom.. Grunnen til at jeg har ønsket meg dette er fordi det gjør det mye lettere å se på serier, hehe.. 

  7. Kylie Jenner Kalender 

  Vurderte å bestille denne for en liten stund siden, men slo tanken raskt i fra meg da jeg så hva den kostet. Får heller satse på å kjøpe den til neste år hvis økonomien tillater det. 

  8. Tur til Amsterdam

  Har sinnsykt lyst til å reise til Amsterdam! Har hørt at det er et fint sted og mye severdigheter å se / dra på, noe som nesten er et must for meg. 

  9. Tawny Rose Blush

  Dette er overhode ikke noe dyrt eller fancy noe, men rett og slett en blush fra h&m som de har sluttet å produsere. Har enda ikke funnet en god erstatter og den jeg har nå begynner å bli tom.... Så håpet er å finne en i lik fargenyanse eller at de begynner å produsere den igjen. 

   

 • Publisert: 08.02.2017, 04:36
 • Kategori: Innkjøp
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Iselin Renée

  08.02.2017 kl.11:05

  Fine ønsker :)

  Alexandra

  08.02.2017 kl.11:25

  Så fine ønsker :) ønsker meg mye av det samme

  Ida Øverland

  08.02.2017 kl.12:31

  Kjempefine ønsker! jeg er enig! men du har veldig fine lepper fra før, så ville ikke prioriter restylane hadde jeg vært deg!!

  Sunniva Stenberg

  09.02.2017 kl.23:48

  Ida Øverland: Aw tusen takk :)

  liseaurora

  08.02.2017 kl.20:11

  Det var en fin ønskeliste :) Vet du hva, jeg er enig med Ida! :)

  Sunniva Stenberg

  10.02.2017 kl.00:00

  liseaurora: Åå tusen takk :)

  Ariel

  08.02.2017 kl.22:33

  Mye fint! Anbefaler både Morphe og Kylie Cosmetics! ♥

  Nikita <3

  09.02.2017 kl.15:36

  Så fin ønskeliste :D

  Skriv en ny kommentar

  hits