sws

UKEN SOM VAR

 • Publisert: 27.02.2017, 22:14
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Har nettopp kommet hjem etter å ha spist på salt & pepper med mamma og broren min. Kan ikke akkurat skryte over vegetarutvalget der, men skal hvertfall ikke klage over størrelsen på porsjonene. Jeg spiste kun sånn 10% av det før jeg var mett. Desverre, også fordi jeg ikke likte resten av grønnsakene, haha skal ikke være lett. Tåler ikke løk og liker ikke sopp som var sånn 90% av innholdet. Sausen var også ganske kvalmende (søt).. Jaja, nok om maten! 
  Grunnen til at bildet er feil vei er fordi jeg lastet det opp på mobilen ettersom mobilen min ikke vil overføre bilder til pc´en min lenger :( Noe som egentlig er litt krise, så hvis den ikke vil samarbeide igjen snart så må jeg nok gå til innkjøp av ny. Uansett, klarer ikke å blogge fra mobilen så bare lastet opp bildet der og lagret innlegget og åpnet det igjen på pc´en. Og så ikke før da at det sto feil vei, og Dag Andreas kommer å henter meg om ca 10 min (!!) så rekker rett og slett ikke å endre der (sry). Men bare vri på hodet så går det nok bra ;)  Ukens nettbutikk: Motehus.no. Har ikke bestilt noe derfra enda, men ser ut som de har ganske mye fint der. 

  Ukens craving: Stekt baguette med smeltet ost og mais. 

  Ukens serie: Begynte å se på Women in Prison på netflix i dag. Har sett det på tv før, man får et veldig stort innblikk av hvordan det er å være en kvinne i fengsel og får høre historien om hvorfor de kom inn i fengsel fra deres side. 

  Ukens sang: 2Pac - Ghetto Gospel. Blir aldri lei den sangen. 


  Ukens irritasjonsmoment: At jeg aldri klarer å være tidsnok til noe. Uansett hvor god tid jeg har så får jeg alltid dårlig tid til slutt, rett og slett fordi jeg somler sinnsykt mye. 

  Ukens underskriftskampanje: Har skrevet om dette før, og nevner det igjen. Klikk her for å skrive under for et forbud mot å binde fast stakkars hunder oppå en forsvarsløs okse! Altså, hvor sykt er ikke det da?? Etter min mening så burde tyrefekting vært forbudt, uansett. 

  Ukens mest leste innlegg: SKJERP DERE 

 • Publisert: 27.02.2017, 22:14
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  27.02.2017 kl.22:49

  Så flott innlegg!

  Dazzy

  28.02.2017 kl.00:01

  Ser ut som du har hatt en fin uke :)

  Nikita <3

  01.03.2017 kl.18:23

  Hørtes ut som en fin uke :D

  Skriv en ny kommentar

  hits