sws

REVIEW; THE ROYAL PEACH PALETTE

 • Publisert: 12.04.2017, 00:39
 • Kategori: Sminke

 • For en liten stund siden så fikk jeg bestillingen min fra Kylie Cosmetics i posten. Blant annet dette palettet. Har fått testet det ut litt nå så tenkte å blogge om det i dag. 


   

  Design: Designet er veldig enkelt. Personlig så faller jeg mest for design som er fargerike (helst rosa), så kjøpte ikke dette på grunn av designet. Men likte veldig godt at det er vist en look med palettet på fremsiden. Prøvde å kopiere looken litt under her, men ble ikke like fint som på bildet over, hehe. Så designet får 4 / 10 poeng. 

  Holdbarhet: Det står på esken at den skal holde seg fint i 24 måneder, altså 2 år. Som regel så står det 6 - 12 måneder på øyeskygger, så det er et pluss. Har de uansett til de er tomme, uavhengig av hvor lenge det er anbefalt å ha dem, men er alltid greit å vite. Holdbarheten får 9 / 10 poeng (litt vanskelig å si ettersom jeg ikke har hatt den så lenge). 

  Pris: Palettet kostet 45 dollar, altså ca 400 kroner. Det som er positivt med palettet er størrelsen og antall farger, at det sitter på et speil av god kvalitet, og at det følger med en børste! Det negative er mangel på pigmentasjon i flere av fargene og at hvertfall skimmerfargene ser ut til å bli brukt opp ganske fort. Så min konklusjon er at man kan få tak i mye finere paletter til en billigere penge. Så prisen får 4 / 10 poeng. 

  Innpakning: Palettet var pakket kjempebra inn. Fulgte også med et søtt kort. For å se bilder av selve innpakningen, klikk her. Innpakningen får 10 / 10 poeng. 

  Lukt: Det første jeg luktet da jeg åpnet opp palettet var kjemikaler / maling. Det lukter ikke så sterkt, men selve lukten er ikke god. Jeg personlig bryr meg ikke så veldig om hva et palett lukter, men vet det er mange andre som gjør det. Men har hørt fra andre at hvis man lar palettet stå oppe i et par dager så forsvinner lukten. Så lukten får 3 / 10 poeng. 


  Bilde av palettet uten blits.  Bilde av palettet med blits. 

  Pigmentasjon: Har veldig blandede følelser om dette.. De fleste fargene er bra pigmentert, men er noen av de som er helt rævva. Så man må bruke så sinnsykt mye av de fargene for å i det hele tatt få noe ut av de.  Så alt i alt få får pigmentasjonen 5 / 10 poeng. Fargene holder seg foresten veldig fint utover dagen (har prøvd både med og uten settingspray). 

  Konsistens: Skimmerfargene er ganske creamy, noe som er bra fordi da drysser de ikke like mye. Men var dog et par av fargene som drysset vanvittig mye. De matte har jeg i grunn ikke noe å klage på når det gjelder konsistensen. Så konsistensen på palettet får 7 / 10 poeng. 

  Fargeutvalget: Synes utvalget i fargene er kjempefint, hvertfall med tanke på navnet på palettet så passer de kjempebra sammen. "Hovedfargene" vil jeg tro er peachy og royal (de to øverste i midten), peachy er helt nydelig, mens royal er helt grei. Alt i alt så får selve fargene (sånn de ser ut fra palettet, ikke når de er på huden) 10 / 10 poeng.   

  Kost: Bestemte meg for å ta med kosten også. Den synes jeg er kjempegod til å få pigmentsjon ut av produktene og påføre det. Men synes det er litt for "hard" til å blende med. Enkelt og greit design. Kosten får 9 / 10 poeng. 
   

  Under kan dere se en mer detaljert beskrivelse av hver farge og hvordan de funker på huden

  Fargene på lokket til venstre på bildene er påført med valgfrie koster, mens fargene på lokket til høyre er påført / blendet med kosten som fulgte med. 


  De første fargene jeg skal snakke om er Sorbet, Duchess, Seashell og Sandy. (De fire første fargene i palettet) 

  Bilde med alle fargene på lokket. 
  Fra venstre: Sorbet, Duchess, Seashell, Sandy.

  Sorbet: Elsker denne fargen! Kjempefint pigmentert og supersøt farge. 
  Duchess: Veldig fin når den er i palettet, men den eier nesten ikke pigmentasjon. 
  Seashell: Fargen er helt grei og pigmentasjonen på denne er betraktelig bedre enn Duchess. 
  Sandy: Denne fargen funker kjempefint som basefarge, liker denne vedlig godt. Pigmentasjonen på denne er veldig god. 

  Til sammen så får disse 6 / 10 poeng. 


  De andre fargene jeg skal snakke om er Peachy, Mojito, Royal og North Star. (De fire fargene som sitter i midten av palettet)  Bilde med alle fargene på lokket / under øyet. 

  Fra venstre: Peachy, Mojito, Royal, North Star. 

  Peachy: Dette er helt klart min favorittfarge i palettet! Elsker både fargetonen og pigmentasjonen. 
  Mojito: Denne fargen funket ikke da jeg prøvde å påføre den med kost, men funket litt bedre da jeg prøvde å påføre den med fingeren. Så pigmentasjonen på denne er helt grei. 
  Royal: Ble litt skuffet over denne med tanke på at det er en av hovedfargene. Pigmentasjonen er helt grei, men ikke så god som den burde være. Men selve blåfargen er kjempefin. 
  North Star: Denne fargen er helt klart den dårligste i hele palettet. Den har så og si null pigmentasjon, og for å i det hele tatt få litt farge ut av øyeskyggen så må man bruke kjempemye produkt. Utrolig synd, for fargen er egentlig kjempefin. 

  Til sammen så får disse fargene 4 / 10 poeng.
   

  De siste fargene jeg skal snakke om er Queen Bee, Crush, Duke og Cinnamon. (De fire siste fargene i palettet)

  Bilde med alle fargene på lokket. 
  Fra venstre: Queen Bee, Crush, Duke, Cinnamon.

  Queen Bee: Har ikke så mye å si om denne fargen annet en at pigmentasjonen er helt grei. 
  Crush: Veldig fin farge og god pigmentasjon. 
  Duke: Har egentlig ikke noe å klage på med denne fargen. Kjempefin og lett å jobbe med. 
  Cinnamon: Utrolig fin og farm farge. Trenger ikke så mye produkt for å få en fin farge heller. 

  Til sammen så får disse fargene 8 / 10 poeng. 


  Palettet er å få kjøpt her

   

  Alt i alt så får palettet 79 / 120 poeng. 


   

 • Publisert: 12.04.2017, 00:39
 • Kategori: Sminke
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria

  12.04.2017 kl.00:49

  Flotte farger! :)

  Dag Andreas

  12.04.2017 kl.01:24

  Aw <3

  Tessa Bennett

  15.04.2017 kl.22:52

  Så fint! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits