sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 15.04.2017, 23:48
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Sitter i sofaen hos Dag Andreas og blogger mens han gamer Battlefield 1. Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan finne sånne spill underholdene..

  Ukens nettbutikk: Sephora.com! Vil ha alt inne på siden der, haha. 

  Ukens craving: Hadde skikkelig craving på milkshake med jordbærsmak da jeg sto opp i dag, så fikk Dag Andreas til å kjøre ned på butikken og kjøpe det for meg. 

  Ukens serie: Black Mirror! Så Sophie Elise anbefalte den på bloggen sin så tenke jeg skulle gi den en sjanse, superbra serie! Den ligger ute på netflix. Den handler om ting som kan skje i nærmeste fremtid og hvordan teknologien kan utvikle seg, kort fortalt. Og ingen av episodene henger sammen. Har sett ferdig alle episodene, og favorittene mine er Fifteen Million Merits, White Bear, White Christmas og ikke minst San Jupiero.

  Ukens sang: Vigiland - Pong Dance

  9Riq6IMqXz8


   

  Ukens irritasjonsmoment: Når folk skriver mekkern i stedet for mækkærn. I know, merkelig ting å irritere seg over.. Men synes bare det ser så dumt ut.  

  Ukens underskriftskampanje: Klikk her for å skrive under for et forbut mot at selskaper kan selge ekte pels som falsk (faux) I UK. Er selvfølgelig ikke bare der det skjer, det skjer overalt i verden. Og grunnen til det er bla. at ekte pels har sunket sinnsykt mye i verdi, så noen kan faktisk tjene mer ved i si at det er faux. Derfor jeg ALDRI bestiller noe pels / skinn-lignende på sider jeg ikke stoler 100% på hvor produktene kommer fra. 

  Ukens mest leste innlegg: REVIEW; THE ROYAL PEACH PALETTE

 • Publisert: 15.04.2017, 23:48
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Pia Dursett

  16.04.2017 kl.11:51

  Høres ut som en fin uke :-) Ønsker deg en fin dag videre!

  Skriv en ny kommentar

  hits