sws

UKEN SOM VAR

 • Publisert: 29.05.2017, 20:00
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Sitter jeg i stua og blogger. Pleier nesten alltid å sitte på rommet mitt å blogge, men er hjemme alene nå så tenkte jeg kunne utnytte muligheten, hehe. 

  Ukens bilder: Er sykt dårlig på å huske å ta bilder. Så beklager, men har nesten ingen bilder fra uken som var. 


  Min reaksjon da typen min sendte snap av at han spiste opp ostepopen min.
   

  Ukens nettbutikk: Shop.dyrsrettigheter.no er Noah sin side hvor de selger og gir bort dyrevennlige ting. Har bestilt litt diverse derfra før. Så hvis du er engasjert i dyrevelferd så anbefaler jeg å sjekke ut siden. 

  Ukens craving: Prøvde noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve i stad, tok en boks med ananas og blandet det med vaniljeis. Og det smakte akkurat sånn som jeg trodde det kom til å smake, kjempegodt!    

  Ukens serie: Didn´t Know I was Pregnant som går på TLC. Skjønner ikke hvordan det er mulig å ikke vite at man er gravid, og bare tenk dere det sjokket de føler når de plutselig skal føde! Altså.. 

  Ukens sang: Matoma & Magic - Girl At Coachella

  F6BmauHQAOk
   
   
  Ukens irritasjonsmoment: At kjæresten min er så fuckings treig på å svare på Draw Something.

  Ukens underskriftskampanje: Som de aller fleste sikkert har fått med seg så er det ikke akkurat bra tilstander i Syria. Og hva har regjeringen gjort nå? Jo, de har bygget et krematorium for å bli kvitt alle likene på fortest mulig måte. Dødstallet der er så stort at de ikke får blitt kvitt likene fort nok på noen annen måte (sier de). Vet ikke med dere, men dette minner meg veldig om en annen tidsepoke.... Uansett, signer her får å vise at dette her er helt feil måte å "løse" ting på. 

  Ukens mest leste innlegg: HVORFOR?  

   

 • Publisert: 29.05.2017, 20:00
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits