sws

MIN MENING OM ÅRETS PARADISE HOTEL

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger • Som sikkert mesteparten av dere fikk med dere i går så var det altså finale på Paradise Hotel. Og tror helt ærlig at dette var en av de mest spennende finalene jeg noen sinne har sett. Først, hvilket par kommer seg til finalen? Og så, hvem av de to parene får flest stemmer? Og til slutt, hvem kommer til å slippe kulen først? Det at en av de kom til å slippe kula visste jeg nesten, men det at Martine slapp den så fort kom litt som et sjokk. Syntes så synd på Kevin haha.. Selv om jeg er ganske sikker på at han hadde sluppet kulen etterhvert selv. 

  Men, sesongen har jo ikke vært like spennende hele tiden.. Sånn som i starten og frem til de siste ukene så syntes jeg at deltakerne tok veldig mange feige valg. Veldig lett for meg å sitte her å skrive det, I know. Men syntes det ofte ble litt for forutsigbart på hvem som kom til å ryke ut osv. Men et lite stykke over halvveis så hentet sesongen seg fort inn igjen. 

  Men én ting jeg ikke likte på årets sesong var at mange av de som røk ut kom inn igjen, kanskje til og med flere ganger. Og det var jo ganske klart hvem som kom til å sjekke inn igjen også. De som hadde vært der lenge og sto sterkt i spillet. Synes det blir ganske urettferdig, hvertfall når det er snakk om så mange, så mange ganger. Toppen av kaka var jo da flere skulle sjekke inn igjen i finaleuka, etter min mening så synes jeg det bare ble for mye. Blir jo liksom ikke noe spenning over hvem som ryker ut da, når man vet at personen mest sannsynlig kommer inn igjen. 

  Og til slutt, finaleparene. Håpet egentlig at Andrea og Petter skulle klare å komme seg videre, men ble Sofie og Morten.. Morten fortjente det så absolutt, men mistet litt respekten for spillet til Sofie da hun sendte ut Grunde. Ikke at det var så smart av Grunde å ta henne inn igjen heller da men, det er en annen sak. Og er det bare jeg som synes at Sofie har forferdelig irriterende stemme? Haha. Anyway, ble da Martine og Kevin som vant. Fullt fortjent, selv om de heller ikke har spilt et helt ærlig spill. Og så kulekastingen da.... Nevnte det i begynnelsen av innlegget også, men altså som Martine sa så er det et spill og hun og Kevin var aldri et ordentlig par. Hadde nok sluppet den kulen jeg óg om jeg var henne. 


  .   .   .


  Hva synes dere om årets Paradise Hotel? 

   

  #ParadiseHotel 

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria

  02.06.2017 kl.20:40

  Er veldig enig at det var utrolig spennende!! Veldig enig med deg :)

  Skriv en ny kommentar

  hits