sws

MIN DAG I BILDER

 • Publisert: 16.06.2017, 17:37
 • Kategori: Min hverdag

 • Husket faktisk å ta litt bilder i går så tenkte å legge ut litt bilder fra gårsdagen. Eller mer korrekt sagt, Dag Andreas husket å ta bilder. 


  Først så dro jeg til Dag Andreas og var der litt, før vi gikk ned til treningssenteret. Vi prøvde oss på en gruppetime som moren hans har, tror vi begge ble en god del mer slitne enn planlagt. Aerobic ser ikke så tungt ut, men kan nå skrive under på at det er ganske tungt, haha. 


  #Fotogen 


  Etter det så dro vi til Circle K for å smake den nye veggisburgeren. Og da vi hadde stått og ventet på maten i et kvarter så kom en av de som jobber der og sa at de ikke hadde igjen. Heldigvis så var det en annen like i nærheten, så da dro vi opp dit og spiste der i stedet for. 


  Begge vi to syntes den var kjempegod! Så den kan virkelig annbefales videre. Eneste minuset var nok at den er veldig upraktisk å spise, var masse fyll som falt ut fordi sausen gjorde alt kjempeglatt og burgeren bare gled fra hverandre rett og slett. Men alt i alt, meget godkjent. 


  Fotogen, som alltid. 
  Falt også for et 3 for 2 tilbud på sjokolade. Pleier vanligvis ikke å falle for sånne tilbud, men ettersom det var en av mine favoritter som var på tilbud så lot jeg meg selv friste. Kjøpte også is (ofc), pleier faktisk ikke å kjøpe så "mye", men fant ut at det sannsynligvis har en sammenheng med at jeg har mensen. 


  Da vi var ferdige der så dro vi til moren hans og var der i et par timer. Og gjett hva jeg fikk? Oreo! 


  Og da jeg kom hjem igjen så var jeg sulten (ofc), så tok opp brødet, og... det var ikke skjært opp. Fant heller ikke brødkniv, så måtte benytte meg av den lille kniven dere ser på bildet. Til info så gikk det faktisk mye bedre enn forventet. Skulle stå brødkniv på det siste ordet, hvis noen lurer.

   

  #Fitness #Trening #Mat #Hverdag #Bilder

 • Publisert: 16.06.2017, 17:37
 • Kategori: Min hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Sharone

  16.06.2017 kl.17:55

  Ser ut som du hadde en fin dag! :)

  Sunniva Stenberg

  20.06.2017 kl.14:31

  Sharone: Det hadde jeg :)

  Dag Andreas

  16.06.2017 kl.19:24

  Søtnos <3

  Sunniva Stenberg

  20.06.2017 kl.14:34

  Dag Andreas: Tekk

  Skriv en ny kommentar

  hits