sws

DAGENS OUTFIT

 • Publisert: 29.04.2017, 04:00
 • Kategori: Outfit

 • Sko piperlime / Tights wish (søk opp gun printed cotton leggings så kommer det opp) / Jakke her / Topp H&M (lignende her)


  Gun Printed Cotton Leggings:

  Størrelse: 
  Tror jeg bestilte den i M og den har myye stretch. Må ofte dra den litt opp fordi den glir ganske fort ned. Så anbefaler å bestille i den størrelsen man til vanlig bruker. 
  Holdbarhet: 
  Så i kommentarfeltet på den at det er flere som har kommentert at den revner fort, men min har holdt seg bra så langt. Har vasket den noen ganger nå og printet har så langt holdt seg kjempebra. 
  Stoff: 
  Er veldig tynt stoff, så anbefaler ikke å bruke lys truse under, haha. Men den er kjempebehagelig å ha på!
  Terningkast: 
  5


  Graphic Print Raglan Sleeve Bomber Jacket:

  Størrelse: 
  Bestilte den i M og som dere sikkert ser så er den litt for stor. Bruker vanligvis S, så vil si den er normal i størrelse. Bestiller likevell så og si alltid én størrelse større enn jeg vanligvis bruker når jeg handler på denne siden ettersom det er mye som også er for lite i størrelse. 
  Holdbarhet:
  Har ikke brukt denne så mye enda, men så langt så har den holdt seg fint. 
  Stoff:
  Stoffet er silkeaktig, altså veldig tynt. Så dette er med andre ord ikke en jakke som varmer.
  Terningkast: 
  5   

 • Publisert: 29.04.2017, 04:00
 • Kategori: Outfit
 • 2 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 25.04.2017, 23:30
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Blogger jeg mens jeg ser på Tv 2 Livsstil. The Kardashians begynner snart, føler at jeg har blitt helt hekta på det i det siste haha. 

  Ukens nettbutikk: Fikk pakken min fra beautybay for noen dager siden. Har hørt så mye bra om Morphe sine paletter, så følte at jeg også måtte teste ut et. Var 35p jeg falt for, har ikke fått testet det ut ordentlig enda men ut i fra palettet så er fargene nydelige!    

  Ukens craving: Oreo med hvit sjokolade rundt!! Synd de kun selger den på tax-free (I think)..

  Ukens serie: The Kardashians! Min favoritt i den serien er helt klart Khloé. Hvem er deres favoritt?

  Ukens sang: Luis Fonsi, Daddy Yankee, Justin Bieber - Despacito

  72UO0v5ESUo
   

  Ukens irritasjonsmoment: Har lagt merke til at nesten ingen av Kardashians-familen bruker bilbelte. Merkelig ting å irritere seg over I know, men skjønner virkelig ikke hvordan de tørr. De filmet jo også da de kjørte av veien og Kim begynte å gråte fordi hun ikke hadde på bilbelte, og ikke engang etter det så bruker hun / de det. Haha, jaja. 

  Ukens underskriftskampanje: Signer her for et forbud mot hestekjøring (med hest og kjærre(idk hvordan det skrives)) i Charleston. Fra utsiden kan det se morsomt ut, men tro meg, hestene har det helt forferdelig. 

  Ukens mest leste innlegg: DAGENS OUTFIT
 • Publisert: 25.04.2017, 23:30
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 2 kommentarer
 • SELF-DISCLOSURE TEST

 • Publisert: 22.04.2017, 01:15
 • Kategori: Blogg

 • Så på Brille for en liten stund siden hvor de snakket om en test kalt Self-disclosure test, og testet de som var med. Kort sagt så er testen om hvor sosial og åpen du er om ting. Blant annet kjæresten min har klaget litt på at jeg holder igjen ganske mye av meg selv, så skrev ned navnet på testen og tok den. Synes det er gøy å ta sånne tester, husker før da jeg drev inne på start.no og tok forskjellige tester hele tiden. Alt fra hvilket kjøkkenredskap man hadde vært til hvor flink man er i matte. Uansett, tok denne testen og tenkte å dele resultatet og linken hvis noen vil ta den samme. Den er desverre på engelsk, så google translate var en god hjelp for meg.   Fikk 30 av 100 (hundre er at man er åpen om typ alt), og dette fikk jeg som svar: 

  "According to your responses, you generally don't share much about yourself with your friends, which may be a reflection of the type of friendships you have, or your own character. Perhaps when you've self-disclosed in the past, you ended up regretting it. Or maybe you haven't developed the kind of closeness with your friends that allows you to open up to them. Whatever the case, the fact of the matter is that you may be missing out on some of the benefits of self-disclosure. Connecting with other humans is a natural need, as is feeling loved and understood. If the problem seems to lie with your friends, try talking to them about it. Perhaps they, too, are ready to open up and share with you. If, however, they make you feel uncomfortable, consider making friends that you can talk to."  Dere kan ta testen her

   

 • Publisert: 22.04.2017, 01:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • DAGENS OUTFIT

 • Publisert: 18.04.2017, 21:57
 • Kategori: Outfit • Sko piperlime / Tights shein / Topp Wish / Jakke Mango (lignende her)


  Tribal Chiffon Tank Top: 

  Størrelse: 
  Husker ikke hvilken størrelse jeg bestilte den i, men vil si den er ganske normal i størrelse (tror jeg bestilte small eller medium). Er også mulig å justere den ved hjelp av stroppene. Får ikke hentet linker fra Wish, men vet at de fortsatt har den inne. Bare bruk søkeordet som jeg skrev over. 
  Holdbarhet: 
  Har brukt den ganske mye, og den er like fin nå. Vasker den på 40 grader.
  Stoff: 
  Stoffet er litt silkeaktig, og har ikke noe stretch. Til fordel så har den som sagt justering på stroppene. Den kan også være litt gjennomsiktig, men går bra hvis man bruker en kremhvit bh under. 

  Terningkast: 
  6 (har blitt en av mine favorittopper)


  Strikket bomberjakke: 

  Størrelse: 
  Vil si at den er normal til stor i størrelse. Fant ikke akkurat lik som den jeg har, men dette er nok en veldig god etterligner. Den er nesten identisk som min. 
  Holdbarhet:
  Har kun vasket den noen få ganger og det begynner allerede å komme løse tråder ut av stoffet / revner opp. Den jeg kjøpte kostet rundt 500 kr, så vil si at den er av dårlig kvalitet med tanke på prisen. Men den er vasket på 40 grader, så kan hende den holder seg bedre hvis man vasker den på lavere. (Den jeg har linket til koster litt mindre, og kan være av bedre kvalitet). 
  Stoff:
  Stoffet er veldig tynt, så den er nok beregnet mer på sommer enn vinter. Ellers er den jo veldig fin da, hehe :-) 
  Terningkast: 
  3


   

 • Publisert: 18.04.2017, 21:57
 • Kategori: Outfit
 • 2 kommentarer
 • HELGEN I BILDER

 • Publisert: 17.04.2017, 02:46
 • Kategori: Min hverdag

 • Fredag: 

  Skulle spise ute med familien min og hadde selvfølgelig klart å forsove meg, så fikk det ganske travelt.. Tross det så kom jeg bare 10 minutter etter tiden. Dag Andreas var også  med, så etter vi var ferdige med å spise og snakke med de så dro vi opp til han igjen. Hadde ikke rukket å sminke meg engang, så gjorde det så fort jeg kom til han igjen. Da jeg var ferdig med det så gikk vi ut for å ta *trommevirvel* outfitsbilder, har ikke sett ordentlig på de enda så usikker på om jeg må ta opp igjen noen. Tok bilder av det jeg nylig bestilte på shein / nelly :-) 


  Vi spiste på Venezia i Lena. Anbefales! Greit utvalg for veggiser og ventetiden er heller ikke til å klage på. Spiste pasta med grønnsaker, vet ikke hvilken saus de brukte, men den var utrolig god i begynnelsen og etterhvert som jeg spiste mer så ble den sterkere og sterkere.. Haha, men skal ikke klage, tross det så var den veldig god. 


  Og sånn så det ut etter å ha tatt outfitsbilder..

  Og da vi var ferdige med det så gikk vi inn igjen og begynte å vorse. Utpå kvelden så fant vi omsider en fest og dro til den. Tross litt drama så hadde jeg det sinnsykt gøy, var ikke tilbake før klokken tikket 5-ish. Klarte også å strekke foten min, merket det ikke før dagen etter, så det kan ikke annet enn å tyde på at jeg hadde en morsom kveld. Hehe. 


  Beklager for snapchatbilder..  Glemte helt å ta bilder til bloggen så er Dag Andreas som tok alle sammen. 
  Got to love nærbilder.. 


  Lørdag: 

  Tross mengen jeg drakk dagen natten før, så var jeg ikke fyllesyk. Etter litt snakking og slumring så sto vi opp og ordnet oss til vi skulle ut og spise med faren til Dag Andreas osv. Vi hadde selvfølgelig misforstått tiden vi skulle møte ( trodde vi skulle møte 7, når vi skulle møte 6).. Så fikk det mildt sagt travelt da vi fant ut av det, haha. Tross det så kom vi bare 30 minutter etter tiden. Vi spiste på Khalles Corner på Gjøvik. De har veldig.. spesiell mat der, og man kan ikke akkurat skryte av vegetarutvalget der, så bestilte kun pomesfrites (liker heller ikke å spise så mye dagen derpå, så litt av grunnen var nok det, haha). Men pomesfritesen er til å anbefale da! Hehe.   Litt senere på kvelden så var vi ute og kjørte litt, var så mange som skulle til Gjøvik og tilbake at jeg slutt ble drit lei så dro til Dag Andreas igjen og heller var der mens han kjørte litt. 

 • Publisert: 17.04.2017, 02:46
 • Kategori: Min hverdag
 • 1 kommentarer
 • UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 15.04.2017, 23:48
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Sitter i sofaen hos Dag Andreas og blogger mens han gamer Battlefield 1. Skjønner virkelig ikke hvordan folk kan finne sånne spill underholdene..

  Ukens nettbutikk: Sephora.com! Vil ha alt inne på siden der, haha. 

  Ukens craving: Hadde skikkelig craving på milkshake med jordbærsmak da jeg sto opp i dag, så fikk Dag Andreas til å kjøre ned på butikken og kjøpe det for meg. 

  Ukens serie: Black Mirror! Så Sophie Elise anbefalte den på bloggen sin så tenke jeg skulle gi den en sjanse, superbra serie! Den ligger ute på netflix. Den handler om ting som kan skje i nærmeste fremtid og hvordan teknologien kan utvikle seg, kort fortalt. Og ingen av episodene henger sammen. Har sett ferdig alle episodene, og favorittene mine er Fifteen Million Merits, White Bear, White Christmas og ikke minst San Jupiero.

  Ukens sang: Vigiland - Pong Dance

  9Riq6IMqXz8


   

  Ukens irritasjonsmoment: Når folk skriver mekkern i stedet for mækkærn. I know, merkelig ting å irritere seg over.. Men synes bare det ser så dumt ut.  

  Ukens underskriftskampanje: Klikk her for å skrive under for et forbut mot at selskaper kan selge ekte pels som falsk (faux) I UK. Er selvfølgelig ikke bare der det skjer, det skjer overalt i verden. Og grunnen til det er bla. at ekte pels har sunket sinnsykt mye i verdi, så noen kan faktisk tjene mer ved i si at det er faux. Derfor jeg ALDRI bestiller noe pels / skinn-lignende på sider jeg ikke stoler 100% på hvor produktene kommer fra. 

  Ukens mest leste innlegg: REVIEW; THE ROYAL PEACH PALETTE

 • Publisert: 15.04.2017, 23:48
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 1 kommentarer
 • REVIEW; THE ROYAL PEACH PALETTE

 • Publisert: 12.04.2017, 00:39
 • Kategori: Sminke

 • For en liten stund siden så fikk jeg bestillingen min fra Kylie Cosmetics i posten. Blant annet dette palettet. Har fått testet det ut litt nå så tenkte å blogge om det i dag. 


   

  Design: Designet er veldig enkelt. Personlig så faller jeg mest for design som er fargerike (helst rosa), så kjøpte ikke dette på grunn av designet. Men likte veldig godt at det er vist en look med palettet på fremsiden. Prøvde å kopiere looken litt under her, men ble ikke like fint som på bildet over, hehe. Så designet får 4 / 10 poeng. 

  Holdbarhet: Det står på esken at den skal holde seg fint i 24 måneder, altså 2 år. Som regel så står det 6 - 12 måneder på øyeskygger, så det er et pluss. Har de uansett til de er tomme, uavhengig av hvor lenge det er anbefalt å ha dem, men er alltid greit å vite. Holdbarheten får 9 / 10 poeng (litt vanskelig å si ettersom jeg ikke har hatt den så lenge). 

  Pris: Palettet kostet 45 dollar, altså ca 400 kroner. Det som er positivt med palettet er størrelsen og antall farger, at det sitter på et speil av god kvalitet, og at det følger med en børste! Det negative er mangel på pigmentasjon i flere av fargene og at hvertfall skimmerfargene ser ut til å bli brukt opp ganske fort. Så min konklusjon er at man kan få tak i mye finere paletter til en billigere penge. Så prisen får 4 / 10 poeng. 

  Innpakning: Palettet var pakket kjempebra inn. Fulgte også med et søtt kort. For å se bilder av selve innpakningen, klikk her. Innpakningen får 10 / 10 poeng. 

  Lukt: Det første jeg luktet da jeg åpnet opp palettet var kjemikaler / maling. Det lukter ikke så sterkt, men selve lukten er ikke god. Jeg personlig bryr meg ikke så veldig om hva et palett lukter, men vet det er mange andre som gjør det. Men har hørt fra andre at hvis man lar palettet stå oppe i et par dager så forsvinner lukten. Så lukten får 3 / 10 poeng. 


  Bilde av palettet uten blits.  Bilde av palettet med blits. 

  Pigmentasjon: Har veldig blandede følelser om dette.. De fleste fargene er bra pigmentert, men er noen av de som er helt rævva. Så man må bruke så sinnsykt mye av de fargene for å i det hele tatt få noe ut av de.  Så alt i alt få får pigmentasjonen 5 / 10 poeng. Fargene holder seg foresten veldig fint utover dagen (har prøvd både med og uten settingspray). 

  Konsistens: Skimmerfargene er ganske creamy, noe som er bra fordi da drysser de ikke like mye. Men var dog et par av fargene som drysset vanvittig mye. De matte har jeg i grunn ikke noe å klage på når det gjelder konsistensen. Så konsistensen på palettet får 7 / 10 poeng. 

  Fargeutvalget: Synes utvalget i fargene er kjempefint, hvertfall med tanke på navnet på palettet så passer de kjempebra sammen. "Hovedfargene" vil jeg tro er peachy og royal (de to øverste i midten), peachy er helt nydelig, mens royal er helt grei. Alt i alt så får selve fargene (sånn de ser ut fra palettet, ikke når de er på huden) 10 / 10 poeng.   

  Kost: Bestemte meg for å ta med kosten også. Den synes jeg er kjempegod til å få pigmentsjon ut av produktene og påføre det. Men synes det er litt for "hard" til å blende med. Enkelt og greit design. Kosten får 9 / 10 poeng. 
   

  Under kan dere se en mer detaljert beskrivelse av hver farge og hvordan de funker på huden

  Fargene på lokket til venstre på bildene er påført med valgfrie koster, mens fargene på lokket til høyre er påført / blendet med kosten som fulgte med. 


  De første fargene jeg skal snakke om er Sorbet, Duchess, Seashell og Sandy. (De fire første fargene i palettet) 

  Bilde med alle fargene på lokket. 
  Fra venstre: Sorbet, Duchess, Seashell, Sandy.

  Sorbet: Elsker denne fargen! Kjempefint pigmentert og supersøt farge. 
  Duchess: Veldig fin når den er i palettet, men den eier nesten ikke pigmentasjon. 
  Seashell: Fargen er helt grei og pigmentasjonen på denne er betraktelig bedre enn Duchess. 
  Sandy: Denne fargen funker kjempefint som basefarge, liker denne vedlig godt. Pigmentasjonen på denne er veldig god. 

  Til sammen så får disse 6 / 10 poeng. 


  De andre fargene jeg skal snakke om er Peachy, Mojito, Royal og North Star. (De fire fargene som sitter i midten av palettet)  Bilde med alle fargene på lokket / under øyet. 

  Fra venstre: Peachy, Mojito, Royal, North Star. 

  Peachy: Dette er helt klart min favorittfarge i palettet! Elsker både fargetonen og pigmentasjonen. 
  Mojito: Denne fargen funket ikke da jeg prøvde å påføre den med kost, men funket litt bedre da jeg prøvde å påføre den med fingeren. Så pigmentasjonen på denne er helt grei. 
  Royal: Ble litt skuffet over denne med tanke på at det er en av hovedfargene. Pigmentasjonen er helt grei, men ikke så god som den burde være. Men selve blåfargen er kjempefin. 
  North Star: Denne fargen er helt klart den dårligste i hele palettet. Den har så og si null pigmentasjon, og for å i det hele tatt få litt farge ut av øyeskyggen så må man bruke kjempemye produkt. Utrolig synd, for fargen er egentlig kjempefin. 

  Til sammen så får disse fargene 4 / 10 poeng.
   

  De siste fargene jeg skal snakke om er Queen Bee, Crush, Duke og Cinnamon. (De fire siste fargene i palettet)

  Bilde med alle fargene på lokket. 
  Fra venstre: Queen Bee, Crush, Duke, Cinnamon.

  Queen Bee: Har ikke så mye å si om denne fargen annet en at pigmentasjonen er helt grei. 
  Crush: Veldig fin farge og god pigmentasjon. 
  Duke: Har egentlig ikke noe å klage på med denne fargen. Kjempefin og lett å jobbe med. 
  Cinnamon: Utrolig fin og farm farge. Trenger ikke så mye produkt for å få en fin farge heller. 

  Til sammen så får disse fargene 8 / 10 poeng. 


  Palettet er å få kjøpt her

   

  Alt i alt så får palettet 79 / 120 poeng. 


   

 • Publisert: 12.04.2017, 00:39
 • Kategori: Sminke
 • 3 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 11.04.2017, 00:46
 • Kategori: Ukens oppsummering


 • Bilde fra da vi gikk tur i Karidalen i går. 
  Var på kino med mamma i dag og så Get Out, anbefales til alle dere som liker syke filmer, haha. 


  Akkurat nå: Har nettopp pakket ut og satt meg i sengen. Har vært hos Dag Andreas et par dager, derfor ikke noe blogging. 

  Ukens nettbutikk: Har i grunn ikke vært noe særlig inne på nettbutikker denne uken. 

  Ukens craving: De ufo-kjeksene jeg nylig blogget om <3

  Ukens serie: Har sett litt på Super-Nanny med Dag Andreas, det øker ikke akkurat lysten på å få barn, hehe. 

  Ukens sang: Burak Yeter - Tuesday

  Y1_VsyLAGuk
   


  Ukens irritasjonsmoment: Når jeg snakker med folk i telefonen og de begynner å spise. Ah, så irriterende å høre på sånn knasking. 

  Ukens underskriftskampanje: Signer her for at de skal vaksinere / kasterere / sterilisere kattene på katteøyene i Japan. 

  Ukens mest leste innlegg: I DAG 
   

 • Publisert: 11.04.2017, 00:46
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 3 kommentarer
 • I DAG

 • Publisert: 07.04.2017, 22:53
 • Kategori: Min hverdag

 • Skriver sjeldent hverdagsinnlegg, så tenkte å gjøre det nå i dag. Er på Raufoss, hos pappa denne uken. I dag så kom Dag Andreas en tur, han er her fortsatt i skrivende stund. Da han kom så gikk vi en tur ned til sentrum og til europris. De har faktisk billigere godteri der nå enn på matbutikkene og ikke minst større utvalg. Er ikke så veldig stor fan av priskrig generelt, men kjøpte med litt. 
   
  Husker jeg spiste sånne da jeg gikk på barneskolen. Fant de igjen i dag!!


  En som har tatt seg godt tilrette.

 • Publisert: 07.04.2017, 22:53
 • Kategori: Min hverdag
 • 1 kommentarer
 • ...

 • Publisert: 06.04.2017, 21:20
 • Kategori: Min hverdag

 • Mye av inspirasjonen til å blogge henter jeg fra andre blogger. Så dette innlegget på Victoria sin blogg, og tenkte at jeg skal gjøre det samme. So here we go!  På gata er jeg den som er i helt sine egne tanker. Kan gå kjensfolk rett foran meg uten at jeg legger merke til det. 

  På McDonalds er jeg en av de som bestiller veggismat. Er på mækkærn svært sjeldent, bare for å få det sagt. Og som oftest når jeg er med folk dit så ender jeg opp med å ikke bestille noe selv, haha. 

  På stranden er jeg sjeldent. Liker verken vann eller ekstrem varme, så holder meg heller innendørs. 

  På snapchat er jeg ganske ofte. Er ikke så flink til så sende / svare på andres snaps, men sjekker mystory nesten hver dag. Har ganske mange på snap så pleier å ta sånn 30-60 min bare å sjekke mystorien. 


   

  På facebook er jeg ikke så ofte som før. Kan gå nesten en uke før jeg sjekker den. 

  På morgenen er jeg så og si aldri våken. Og hvis jeg er våken så er det fordi jeg ikke har lagt meg enda. 

  På matbutikken er jeg egentlig ganske rask. Kommer litt ann på. Men hvis det er dagen derpå så kan jeg nok bruke en stund, har lyst på alt da haha. 

  Hos tannlegen er jeg ca 1 gang i året. Er ikke så veldig glad i tannlegen, men vil heller gå jevnlig å sjekke meg enn å ende opp med masse hull osv. 

  På treningsstudio er jeg aldri. 


  Drev å testet ut det ene øyeskyggepalettet til Kylie her. Innlegg om det kommer senere. 
   

   

   

 • Publisert: 06.04.2017, 21:20
 • Kategori: Min hverdag
 • 1 kommentarer
 • MY ALL TIME FAVORITES

 • Publisert: 05.04.2017, 21:14
 • Kategori: Musikk

 • Har en egen liste på spotify dedikert til gamle sanger. Sanger som var populære da jeg var yngre. Herregud, følte meg skikkelig gammel da jeg skrev den setningen der, haha. Tenkte uansett å ta med noen av sangene i dette innlegget. For å være ærlig så tror jeg at jeg nesten hører mer på musikk fra den tiden, enn musikk som blir laget nå. Synes mye av musikken som blir laget nå (hvertfall partysanger) er så like. Føler at det blir så... kjedelig?

  THE PUSSYCAT DOLLS - BUTTONS

  VCLxJd1d84s

  DESTINY`S CHILD - SURVIVOR  DAVID - WILD AT HEART 


  VENGABOYS - BOOM, BOOM, BOOM


  For ikke å nevne sangene til Big Brother. 

  ANNE LINGAN - KICKING YOU OUT 


  ORGANIC - BIG BROTHER 


   

 • Publisert: 05.04.2017, 21:14
 • Kategori: Musikk
 • 3 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 03.04.2017, 21:48
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akkurat nå: Ligger jeg i sengen og ser på Kirurgiske Katastrofe mens jeg blogger. 

  Ukens nettbuttikk: Beautybay.com. Gratis frakt og stoort utvalg blant kosmetikk, ikke like stort utvalg som bla. sephora, but still huge. Har nettopp bestilt Morphe 35P Color Plum Palette. Personlig så synes jeg det palettet er det som er finest. Det har fått bra rating også så satser på at jeg kommer til å like det.  Alt i alt så kom bestillingen på 250ish.

  Ukens craving: Fløtegratinerte poteter! Sinnsykt lenge siden jeg har spist det (*hint, hint mamma*). 

  Ukens serie: Bloggerne! Sesongen er dessverre ferdig nå, men har ikke fått med meg alle episodene enda så skal prøve å få med meg reprisene av det. Liker alle sammen, men favorittene mine denne sesongen er nok Anna, Kristine, Anniken og ofc Marna & Ørjan. 

  Ukens sang: Ed Sheeran - Galway Girl 

  XjHr-6Zl5P8
   
  Ukens irritasjonsmoment: Har tenkt til å ta outfitsblder av det jeg nylig har kjøpt en stund nå, men har ikke hatt tid til det. Om det bare hadde vært mulig å gjort sånn på egenhånd, haha..

  Ukens underskriftskampanje: Delfiner er utrolig fine og ikke minst smarte dyr. Synes det er så ufattelig synd at de må bli drept / fanget kun fordi at samvittighetsløse mennesker skal spise de eller se på de i parker. Kjenner jeg blir sint bare av å skrive om det nå. For å lese mer om det / skrive under klikk her

  Ukens mest leste innlegg: MY WISHLIST 
   
 • Publisert: 03.04.2017, 21:48
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 3 kommentarer
 • hits