sws

DAGENS SMINKE

 • Publisert: 30.06.2017, 23:50
 • Kategori: Sminke


 • Følger flere sminke-brukere på instagram som legger ut bilder av sminken sin, og ettersom jeg ikke orker å holde styr på flere instagrambrukere enn det jeg har så tenkte å gjøre litt av det samme her på bloggen. Har vært interessert i sminke en god stund, men er ikke før det siste året jeg har fått sminke som en hobby, så plis ikke døm for mye ettersom jeg er nybegynner, hehe.. Men hvis dere har noe tips å komme med så kjør på! 

  HUD:
  NYX Photo-Loving Primer, Maybelline Instant Anti-Age The Eraser EyeMaybelline Super Stay 24H, H&M Compact Powder, Mist Stockholm  Professional Micro Powder, The Balm Mary-Lou Manizer og Gosh Precious Powder Pearls, Too Faced The Power Of Makeup By Nikkietutorials Highlighter (Ikke lenger i salg)


  Bryn: 
  Menow Pro Eyebrow , The Balm Mary-Lou Manizer 

  Øyne:
  Maybelline Lash Sensational, H&M Vippetang (Den jeg bruker er utsolgt, men lignende her), Too Faced The Power Of Makeup By Nikkietutorials EyeShadow Palette (I fargene Mystic Hour, Frosted Yum og Sugar Coated) (Palettet er ikke lenger til salgs), Too Faced Glitterally (Utsolgt, lignende her)

  Lepper:
  Nyx Cosmic Metals Lip Cream i fargen Extraterrestrial

  Koster: 
  Til H&M Compact Powder brukte jeg en lignende som denne fra Sephora, til Mist Stockholm Professional Micro Powder brukte jeg denne fra Lindex, til øyebryn brukte jeg kosten som fulgte med, til øyeskygge så brukte jeg lignende som disse for å få god pigmentasjon og lignende dette settet for å blende øyeskyggen og børste brynene, og til Gosh Precious Powder Pearls så brukte jeg denne kosten fra Gosh, og til highlighter brukte jeg denne

 • Publisert: 30.06.2017, 23:50
 • Kategori: Sminke
 • 1 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 26.06.2017, 21:49
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Akuratt nå: Lager jeg et eller annet som jeg bestilte på Wish for en liten stund siden. Kan ikke si hva jeg lager, for det er en forsinket bursdagsgave til mamma. Ser også på noen gamle episoder av The Kardashians som går på Tv 2 Livsstil. 

  Ukens bilder: 


  Hjalp bestemor med å male litt. 

  Var på stolpejakt med Dag Andreas og en kompis av han. 
  Vi var på restaurant (Venezia) og spiste på fredag før vi dro ut på fest. Grønnsakspastaen anbefales på det sterkeste!


  Idk hvorfor dette bildet ble så lite, tror det er appen jeg tok det i som gjør det. 


   

  Ukens nettbutikk: Evahair.com. Litt det samme som jeg nevnte i ukens oppsummering forrige gang, men her er det veldig mange gode salg på parykker. Så anbefales å sjekke ut. Kvaliteten skal visst være grei også. 

  Ukens craving: Grønnsakspastaen på Venezia.

  Ukens serie: Ble akkurat ferdig med å se på den nye sesongen av Orange is The New Black i dag, så må nok bli den. Altfor spennende haha.. 

  Ukens sang: 

  cj6I9bVEuT4
   
  Ukens irritasjonsmoment: Når folk absolutt nekter på det jeg sier når jeg sier at jeg ikke har lyst på barn. "Joda, bare vent et par år du så har du nok lyst." Altså ja jeg kan endre meninger, men er ganske sikker på akkurat dette. Har aldri vært noe spesielt glad i barn, og hvertfall ikke tanken på å ha det selv. Har mer enn nok med meg selv. Og bare tanken på å gjennomgå en graviditet / fødsel, nei bare nei. 

  Ukens underskriftskampanje: I Missouri så er det faktisk lov for en sjef å gi en kvinne sparken hvis hun tar abort eller bruker prevensjon hvis han er imot det. Skriv under her hvis du synes det er feil. 

  Ukens mest leste innlegg: DAGENS OUTFIT 


   

 • Publisert: 26.06.2017, 21:49
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 4 kommentarer
 • DAGENS OUTFIT

 • Publisert: 22.06.2017, 00:34
 • Kategori: Outfit • Sko Piperlime / Bukse her / Overdel her 

   

  Solitare Leggings:

  Størrelse:
  Kan virke veldig små i størrelsen i begynnelsen, men de har veldig mye stretch i seg så de kommer til å utvide seg. 
  Holdbarhet:
  Buksene er veldig behagelige, men kvaliteten er så som så.. Til gjengjeld så er ikke prisen så veldig stiv. Men for å bevare fargen og stretchen lengre så anbefaler jeg å vaske de på lav grad og selvfølgelig vrenge de før de vaskes. 
  Stoff: 
  Som jeg skrev over så er stoffet veldig behagelig takket være mye stretch. 
  Terningkast: 
  4 / 5


  Contrast Mixed Surplice Cami Set:

  Størrelse: 
  Som dere ser så er den veldig liten i størrelse. Bruker vanligvis S, bestilte denne i S. Synes mest at den er for liten på ryggen. 
  Holdbarhet: 
  Vil ikke uttale meg noe om det ettersom jeg kun har brukt den da jeg tok disse bildene. 
  Stoff: 
  Toppen kommer i to deler. En svart topp som man skal ha under, og en gul topp som man skal ha over. Ingen av delene har noe som helst stretch, og den gule delen kjennes ganske "silkeaktig" ut. Men den svarte toppen sitter ganske fint på, så kan hende jeg bruker den og dropper den gule.
  Terningkast:
  2


   

  #Mote #Fashion #Outfit #Dagensoutfit #Shein   #Nelly

 • Publisert: 22.06.2017, 00:34
 • Kategori: Outfit
 • 0 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 20.06.2017, 14:26
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • Siden jeg ikke skrev et sånt innlegg uken før så ramser jeg opp begge ukene i dette innlegget. 

  Akkurat nå: Sitter jeg i sofaen til kjæresten min og blogger mens han er borte på kurs. 

  Ukens bilder: 
  Fått ismaskin på jobb. Kødder ikke når jeg sier at det er en av de beste isene jeg har smakt. 


  Du skulle kanskje tro at dette er frokost for flere personer? Dette er min frokost på en vanlig dag. Spiste selvfølgelig ikke opp alt da men dere skjønner greia.


  Lekte med barbie med Sarah 


  Behind the scenes på hvordan jeg tar selfies haha


  Tror dette er en av de fineste tegningene jeg noen gang har tegnet. Sett bort ifra at rosen ikke har noe å støtte seg på og jeg feila på 3D-biten så synes jeg faktisk at den ble ganske fin. 

  Ukens nettbutikk: Donalovehair.com. Kjempemange fine parykker i god kvalitet (ut ifra det jeg har hørt), til en billig penge. De har både syntetisk og ekte der. Vurderer faktisk å bestille en om en liten stund. Må bare finne en jeg virkelig faller for. 

  Ukens craving: Minigulrøtter! Har faktisk nettopp spist opp en pose nå. 

  Ukens serie: Meglerkampen. Er å få sett på viaplay. 

  Ukens sang: Harry Styles - Sign of the Times 

  qN4ooNx77u0

  Ukens irritasjonsmoment: Været i Norge.. Irriterer meg ofte over folk som klager på været men føler for å klage litt selv nå.. Det er jo oversyet stort sett hele tiden, og er det ikke det så blåser det :( Er ikke noe som irriterer meg sånn kjempemye, men hadde i grunn ikke noe annet å klage over så da ble det sånn, haha. 

  Ukens underskriftskampanje: Signer her for å kreve maksimum straff for en som først slo en hund for deretter å begrave h*n levende. Noen turgåere fant heldigvis hunden da de så en pote stikke opp og at jorden rørte på seg. 

  Ukens mest leste innlegg: MIN DAG I BILDER 

  #UkensOppsummering 

 • Publisert: 20.06.2017, 14:26
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 0 kommentarer
 • MIN DAG I BILDER

 • Publisert: 16.06.2017, 17:37
 • Kategori: Min hverdag

 • Husket faktisk å ta litt bilder i går så tenkte å legge ut litt bilder fra gårsdagen. Eller mer korrekt sagt, Dag Andreas husket å ta bilder. 


  Først så dro jeg til Dag Andreas og var der litt, før vi gikk ned til treningssenteret. Vi prøvde oss på en gruppetime som moren hans har, tror vi begge ble en god del mer slitne enn planlagt. Aerobic ser ikke så tungt ut, men kan nå skrive under på at det er ganske tungt, haha. 


  #Fotogen 


  Etter det så dro vi til Circle K for å smake den nye veggisburgeren. Og da vi hadde stått og ventet på maten i et kvarter så kom en av de som jobber der og sa at de ikke hadde igjen. Heldigvis så var det en annen like i nærheten, så da dro vi opp dit og spiste der i stedet for. 


  Begge vi to syntes den var kjempegod! Så den kan virkelig annbefales videre. Eneste minuset var nok at den er veldig upraktisk å spise, var masse fyll som falt ut fordi sausen gjorde alt kjempeglatt og burgeren bare gled fra hverandre rett og slett. Men alt i alt, meget godkjent. 


  Fotogen, som alltid. 
  Falt også for et 3 for 2 tilbud på sjokolade. Pleier vanligvis ikke å falle for sånne tilbud, men ettersom det var en av mine favoritter som var på tilbud så lot jeg meg selv friste. Kjøpte også is (ofc), pleier faktisk ikke å kjøpe så "mye", men fant ut at det sannsynligvis har en sammenheng med at jeg har mensen. 


  Da vi var ferdige der så dro vi til moren hans og var der i et par timer. Og gjett hva jeg fikk? Oreo! 


  Og da jeg kom hjem igjen så var jeg sulten (ofc), så tok opp brødet, og... det var ikke skjært opp. Fant heller ikke brødkniv, så måtte benytte meg av den lille kniven dere ser på bildet. Til info så gikk det faktisk mye bedre enn forventet. Skulle stå brødkniv på det siste ordet, hvis noen lurer.

   

  #Fitness #Trening #Mat #Hverdag #Bilder

 • Publisert: 16.06.2017, 17:37
 • Kategori: Min hverdag
 • 4 kommentarer
 • MY NEW WIG

 • Publisert: 14.06.2017, 20:53
 • Kategori: Innkjøp


 • Bestilte denne parykken for et par uker siden på Wish. Bestilte også en til, men har ikke fått den enda. Uansett, etter at Kylie Jenner begynte med parykker så bestemte jeg meg for å bestille en billig en selv for å se hvordan det var, og har blitt hekta etter det. Så dette er min andre som jeg bestiller fra Wish. Den jeg bestilte nå kostet meg ca 25 (!!) kroner, så med tanke på prisen så er jeg meget fornøyd. De parykkene jeg har er kun ment til å ta bilder med, ikke for å gå i offentligheten med. Da hadde jeg nok bestilt en av litt bedre kvalitet, bare får å få det sagt. 
  Helt grei innpakning, parykken var litt bustete da jeg pakket den ut men fikk fikset den ganske lett. Men den røyter veeldig mye, så vil ikke anbefale å pakke den ut i senga (som jeg gjorde). 

       
  Litt usikker på om denne parykken minner meg om en 40 år gammel fotballmor eller Johan Jett. Men uansett, jeg liker den.

  Får desverre ikke satt inn linker fra wish, men hvis du kopierer og limer inn denne teksten: "Women Heat Resistant Hair Synthetic Wig Short BOB Cosplay Lady Full Wigs" så kommer det opp mange som er identisk til min. Hvis dere har noen andre spørsmål så er det bare å spørre i kommentarfeltet eller på facebooksiden min. 

  #Parykk #Wish #Haul #Innkjøp #Wig

   

 • Publisert: 14.06.2017, 20:53
 • Kategori: Innkjøp
 • 4 kommentarer
 • REVIEW; HAIR REMOVAL CREAM

 • Publisert: 11.06.2017, 15:48
 • Kategori: Blogg

 • For en stund siden så testet jeg ut en prøve som kom i posten. Moe Hair Removal Cream. Som dere sikkert skjønner så er det altså en krem som skal fjerne hårene. Jeg valgte å prøve den på beina. I bruksanvisningen så står det at man skal smøre på et tykt lag og ha det på i 10 minutter (hvis jeg husker riktig). Trodde dette skulle være fort gjort og enkelt å påføre, men det var det så absolutt ikke. Måtte smøre på flere lag, og kremen la seg ganske ujevnt. Sto også på pakningen at hvis man hadde kremen på for lenge så kunne man få utslett (vil tro det er fordi kremen er ganske sterk..). Kjente det ganske godt da jeg skulle gå i dusjen at det begynte å "brenne" på beina, og måtte stå i dusjen en stund før jeg fikk bort alt. Og resultatet? Mesteparten av hårene ble borte, mer enn de ville ha blitt med en barberingshøvel, MEN var flere partier på beina hårene ikke ble borte. Så alt i alt så går jeg nok heller tilbake til den gode, gamle barberhøvelen min.   

 • Publisert: 11.06.2017, 15:48
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • NEW IN

 • Publisert: 08.06.2017, 22:11
 • Kategori: Innkjøp

 • Fikk for litt siden en pakke i posten fra Blivakker, så kan vise kjapt hva jeg kjøpte. Har tenkt til å lage et mer detaljert innlegg om hvert produkt, men har ikke fått testet ut produktene enda. Så hvis noen av dere har noe av det samme så kommenter gjerne meningene deres :-)


  Direktelinker kommer senere, men alt er fra Nyx.

   

 • Publisert: 08.06.2017, 22:11
 • Kategori: Innkjøp
 • 3 kommentarer
 • UKEN SOM VAR

 • Publisert: 06.06.2017, 22:38
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Sikkert ingen som bryr seg, men beklager for sen oppdatering!

  Akkurat nå: Nå slo jeg faktisk på tv´en kun for ha noe å skrive på denne posten, haha. Så ja, nå ligger jeg i senga og venter på at Bloggerne skal begynne. 

  Ukens bilder: 
  Merkelig kombo, I know. Men var kjempegodt! Anbefaler virkelig vegetarkjøttet til Rema.
  Sykeste finalen.  Ukens nettbutikk: Ebay! Vurderer å bestille playboy-parfymene. Tror jeg har hatt alle før og jeg elsker de! 

  Ukens craving: Det på det nest øverste bildet, hehe. 

  Ukens serie: Har sett litt på repriser av bloggerne, så må nok bli det. 

  Ukens sang: Imagine Dragons - Believer

  7wtfhZwyrcc

  Ukens irritasjonsmoment: Folk som skal begynne å diskutere med meg når de får vite at jeg ikke spiser kjøtt. Og hvorfor er det sånn at når noen for eksempel begynner å røyke så er det nesten ingen som bryr seg, men så fort man slutter å spise kjøtt så skal alle ha noe å si. Selv om du kanskje har manglende empati og hjernen din ikke har utviklet seg nok til å se konsekvenser så betyr ikke det at du har rett til å komme med masse oppgulpa "fakta" (som for øvrig i 99% av tilfellene ikke  engang er sant)  til vi som ikke spiser kjøtt.

  Ukens underskriftskampanje: Er nå satt igang en underskriftskampanje for å få og hjelpe organisasjonen WAZA til å legge ned enda flere dyrehager og opptredener som inneholder dyr. Signer her for å vise din støtte. 

  Ukens mest leste innlegg: 5 MINUTTER I MIN KATT`S LIV 
   
   
 • Publisert: 06.06.2017, 22:38
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 4 kommentarer
 • MIN MENING OM ÅRETS PARADISE HOTEL

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger • Som sikkert mesteparten av dere fikk med dere i går så var det altså finale på Paradise Hotel. Og tror helt ærlig at dette var en av de mest spennende finalene jeg noen sinne har sett. Først, hvilket par kommer seg til finalen? Og så, hvem av de to parene får flest stemmer? Og til slutt, hvem kommer til å slippe kulen først? Det at en av de kom til å slippe kula visste jeg nesten, men det at Martine slapp den så fort kom litt som et sjokk. Syntes så synd på Kevin haha.. Selv om jeg er ganske sikker på at han hadde sluppet kulen etterhvert selv. 

  Men, sesongen har jo ikke vært like spennende hele tiden.. Sånn som i starten og frem til de siste ukene så syntes jeg at deltakerne tok veldig mange feige valg. Veldig lett for meg å sitte her å skrive det, I know. Men syntes det ofte ble litt for forutsigbart på hvem som kom til å ryke ut osv. Men et lite stykke over halvveis så hentet sesongen seg fort inn igjen. 

  Men én ting jeg ikke likte på årets sesong var at mange av de som røk ut kom inn igjen, kanskje til og med flere ganger. Og det var jo ganske klart hvem som kom til å sjekke inn igjen også. De som hadde vært der lenge og sto sterkt i spillet. Synes det blir ganske urettferdig, hvertfall når det er snakk om så mange, så mange ganger. Toppen av kaka var jo da flere skulle sjekke inn igjen i finaleuka, etter min mening så synes jeg det bare ble for mye. Blir jo liksom ikke noe spenning over hvem som ryker ut da, når man vet at personen mest sannsynlig kommer inn igjen. 

  Og til slutt, finaleparene. Håpet egentlig at Andrea og Petter skulle klare å komme seg videre, men ble Sofie og Morten.. Morten fortjente det så absolutt, men mistet litt respekten for spillet til Sofie da hun sendte ut Grunde. Ikke at det var så smart av Grunde å ta henne inn igjen heller da men, det er en annen sak. Og er det bare jeg som synes at Sofie har forferdelig irriterende stemme? Haha. Anyway, ble da Martine og Kevin som vant. Fullt fortjent, selv om de heller ikke har spilt et helt ærlig spill. Og så kulekastingen da.... Nevnte det i begynnelsen av innlegget også, men altså som Martine sa så er det et spill og hun og Kevin var aldri et ordentlig par. Hadde nok sluppet den kulen jeg óg om jeg var henne. 


  .   .   .


  Hva synes dere om årets Paradise Hotel? 

   

  #ParadiseHotel 

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger
 • 1 kommentarer
 • hits