sws

UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 30.10.2016, 22:52
 • Kategori: Ukens oppsummering

 • Ukens nettbutikk: Denne ukens nettbutikk må helt klart være wish.com. Til dere som ikke vet hva wish er så er det ganske likt ebay, men myye mer oversiktlig etter min mening. Tror jeg venter på ca 20 pakker derfra nå haha. Har tenkt til å lage en video hvor jeg linker til og viser de forskjellige tingene når jeg har fått alt. Men ja, anbefaler virkelig å ta turen inn dit. Bare husk å les på kommentarene fra andre kjøpere før du eventuelt kjøper noe. 

  Ukens craving: Måtte faktisk tenke litt på denne nå. Men denne ukens craving må nok være varme boller med smeltet smør og brunost. Ble sulten nå haha. 

  Ukens serie: Meglerkampen, faktisk. Det er å få sett på viaplay hvertfall. Til dere nysgjerrige så handler det kort sagt om tre meglere som konkurrerer om å finne den rette boligen til diverse kunder. Og på slutten av uken så kårer de vinneren. 

  Ukens sang: Just hold me - Maybon


  Ukens irritasjonsmoment: Folk som kjører fort. Altså greit nok å ligge litt over fartsgrensa hvis veien og føret tilsier at du kan det, men nå snakker jeg om de som kjører i sånn 100 km/t på veier hvor det kanskje er 60. Husk at det er ikke bare deg det kan gå ut over hvis du krasjer eller kjører av. 

  Ukens underskriftskampanje: Ukens underskriftskampanje er helt klart denneVær så snill å klikk deg inn og skriv under. Underskriftskampanjen handler om å vise motstand mot Pinnawala Elephant Orphanage i Sri Lanka. Kort sagt så er dette rett og slett et fengsel for elefanter, hvor de blir mishandlet og holdt fast. Synes det er en skam at dette liksom skal være en turistattraksjon hvor folk faktisk betaler for å se disse mishandlede elefantene. 

  Ukens mest leste innlegg: PARIS - DAG 5

  Ukens must have: Håndkrem! Helt klart. Får så utrolig lett tørre hender når det begynner å bli kaldere. 

 • Publisert: 30.10.2016, 22:52
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 2 kommentarer
 • MITT KOSTYME

 • Publisert: 30.10.2016, 21:51
 • Kategori: Min hverdag
 • Vet at det er noen dager siden jeg har blogget nå, men grunnen til at jeg laget meg blogg er jo ikke for å få flest mulig lesere, men fordi jeg liker å skrive. Vil jo selvfølgelig prøve å hvertfall komme med ett innlegg om dagen, men orker ikke å stresse med det når jeg er borte. Dro bort på fredag og kom ikke hjem før nå. Kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort i helgen da.
  På fredag så var jeg på Halloweenfest med noen venner, utrolig gøy å faktisk gjøre noe sosialt for en gangs skyld. Hadde faktisk ikke tenkt ut noe kostyme, så måtte improvisere. Heldigvis så fant jeg til slutt ut noe, tok en titt i klesskapet og så at jeg hadde militærmønstret jakke og tights så da falt valget på det haha.  Og resten av helgen så har jeg bare slappet av hos Dag Andreas. Altså det at jeg fortsatt ligger å sover når han kommer igjen fra jobb sier litt om døgnrytmen min.. 

   

 • Publisert: 30.10.2016, 21:51
 • Kategori: Min hverdag
 • 1 kommentarer
 • BAD HABITS

 • Publisert: 26.10.2016, 19:07
 • Kategori: Outfit
 • Sko her // Strømpebukse her // Genser her  
   

 • Publisert: 26.10.2016, 19:07
 • Kategori: Outfit
 • 1 kommentarer
 • PARIS - DAG 5

 • Publisert: 26.10.2016, 03:17
 • Kategori: Paris 2016
 • Dag 5, og siste dagen i Paris. Første morgenen der jeg kunne sove litt lengre enn 8 haha. Og foresten, vet dere hva jeg klarte? Jo, ofte så pleier jeg å kile meg selv i søvne ved å rekke den ene hånden rett opp mens jeg kiler med den andre. Og i det jeg da skulle til å strekke opp hånden min så dunket den borti lampa som hang ganske løst på veggen, så hele lampen bare deiset ned. Ja, jeg våknet ganske fort da for å si det sånn. Bare flaks at jeg ikke fikk den i ansiktet. Fikk heldigvis satt den "fast" på veggen igjen. 
  Og like etter jeg hadde stått opp så kom mamma inn på rommet og sa at vi hadde 20 minutter på å ordne oss, pakke og komme oss ut til taxien. Hadde nemlig skjedd noe misforståelser med taxiselskapet så de kom typ 3 timer før de egentlig skulle. Så med andre ord så fikk vi det brått travelt. Heldigvis så rakk vi det akkurat. 

  Da vi kom til flyplassen så var det ca 4 timer før flyet gikk. Satt for det meste egentlig bare å ventet. Kjente jeg ble mer og mer nervøs, for som sagt så har jeg litt flyskrekk. Og vil faktisk si at denne flyturen her var verre. Var så sinnsyk turbulens og flere lufthopp. Sånn helt seriøst, så satt jeg bare å så rett frem og håpet på det beste. Så dere kan tro jeg ble lettet i det vi landet haha. Er altfor pysete når det gjelder sånn.   Hadde ikke noen bilder fra den dagen, så slenger bare med et fra den første. 
   

 • Publisert: 26.10.2016, 03:17
 • Kategori: Paris 2016
 • 1 kommentarer
 • PARIS - DAG 4

 • Publisert: 24.10.2016, 23:57
 • Kategori: Paris 2016
 • På den fjerde dagen i Paris så dro vi til Disneyland. Som jeg skrev tidligere så hadde vi egentlig tenkt til å være der i to dager, men ble bare til at vi dro dit én av dagene. Vi rakk alt vi skulle i løpet av dagen, men det var jo også fordi det er svært lite kø der i denne sesongen og vi har vært der før så vi visste ca hva vi ville gå til. Er jo liksom tre parker i én, hvis dere skjønner? Så det er sinnsykt mye å gå gjennom. Man må også ta seg tid til å se en av disneyparadene, altså så fint! Tror ikke jeg orker å skrive om hva vi gjorde osv. skal heller la bildene tale for seg. Men tenkte å komme med noen tips hvis noen av dere vurderer å dra til Disneyland og ikke har vært der før.

  Ikke dra i sommerferien! Har ikke vært der i sommerferien selv, men har hørt fra andre at det er så mye kø at man nesten ikke får tatt noen attraksjoner. Så selv om temperaturen er litt kaldere så er det mye bedre å unngå sommerferien. 
  Undersøk priser på forhånd! For å unngå uhyggelige overraskelser så anbefaler jeg å bestille billetter på nett, eller i det minste gjøre research på nøyaktig hvor mye det koster. Det gjorde ikke vi, og for å si det sånn så ble det langt mer enn vi trodde, enda vi har vært der før. 
  * Unngå taxi! Hvertfall i Paris. Taxiprisene der er ca på lik linje som her i Norge. Benytt deg heller av kollektiv transport, og rett utenfor Disneyland så er det både buss, tog og t-bane. 
  * Få med deg Disneyparaden! Det gis beskjed i god tid før en ny parade og for å få en god plass så burde du stille deg der i god tid. 20 minutter-ish. Absolutt verdt å få med seg. 
  * Ikke ha med selfiestang! Er fakitsk forbudt med selfiestang i Disneyparker, av en eller annen grunn. 
  * Skaff deg et kart over parken! Hvertfall hvis du kun skal være der i én dag. Anbefaler på det sterkeste å være der i to dager for å slippe å stresse og få med deg alt. 
  *Spis før du går inn i parken! Å spise på restaurant inne i selve Disneyland sier seg selv at ikke akkurat er billig. Og hvis du har tenkt til å spise der så unngå hvertfall å spise mellom 12.00 - 14.30. Det er da køene er lengst. 
  * Det er mer enn én park! For den vanlige billetten så slipper man kun inn i den ordinære parken og utenfor ved restaurantene. Anbefaler på det sterkeste å kjøpe billett for begge parkene, utrolig mye kult i begge. Det er også mulighet for å kjøpe fastpass for å slippe mest mulig kø, anbefaler dette på sommeren, men er ikke nødvendig utenom høysesongen.

  Beklager hvis det ble for mye tekst, men håper disse tipsene hjalp deg litt hvis du en gang skal til Disneyland :) Under her kommer noen bilder som jeg tok mens jeg var der. 


  Den luftballongen dere ser er en del av Disneyland. Tok bildet fra hotellet vårt. Så med andre ord så slapp vi å stresse med skyss til og fra parken haha. Gikk gratis buss der ca hver halvtime. Hotellet vi lå på heter Explorers og er et av typ 5 Disneyhoteller der. 

   

 • Publisert: 24.10.2016, 23:57
 • Kategori: Paris 2016
 • 2 kommentarer
 • UKENS OPPSUMMERING

 • Publisert: 24.10.2016, 00:30
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • Har sett diverse andre bloggere hatt "ukens oppsummering" også, og synes selv det er interessant å lese om, så tenkte å ha det selv hver søndag. So here we go. 

  Ukens nettbutikk: Det at jeg elsker nettbutikker og å handle fra de er ingen hemmelighet. Så tenkte hvertfall nå fremover å nevne diverse nettbutikker jeg liker. Kanske det er noen like shoppingglade mennesker som meg her som kunne trengt noen tips?:) Hvertfall, denne ukens nettbutikk går til shein.com. Altså så utrolig stort utvalg og så utrolig billig?? Skjønner ikke hvordan det er mulig haha. Bare vær obs på å les kommentarer fra andre kunder under, og anbefales å bestille 1-2 størrelser opp. Og det beste av alt? Man slipper å betale toll så lenge man holder seg under 1000-lappen (med andre ord, bare å dele det opp i flere bestillinger hehe). 

  Ukens craving: Denne ukens craving må faktisk være grovt brød, utrolig nok. Altså magen min funker rett og slett ikke uten noe grovt. Den stopper helt opp, rett og slett. 

  Ukens serie: Helt klart Pretty Little Liars! Har akkurat sett ferdig de sesongene jeg har nå (til 6) og en mer spennende serie enn det der skal man lete lenge etter altså. Vet at det har kommet noen episoder av sesong 7 ut også, men jeg må ha bra kvalitet og norsk tekst for å se det haha. 

  Ukens sang: Var litt i tvil om jeg i det hele tatt skulle ha denne, for hører faktisk ikke så ofte på musikk. Men bestemte meg for å ha den likevel, så ukens sang er Sucker for pain med Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons.  


  Ukens irritasjonsmoment:  Folk som gjør narr av enkelte folk som trener. Som oftest overvektige folk som faktisk prøver å få en sunnere livsstil. Altså hva får du ut av å snakke nedlatende om de??

  Ukens underskriftskampanje: https://www.change.org/p/statsminister-erna-solberg-og-stortinget-stem-for-et-forbud-mot-pelsdyroppdrett?tk=tgc1yvlVB_TsuMDFnlKAJGqh8AwpL2Y0StPTGTkqy4I&utm_source=petition_update&utm_medium=email

  Ukens mest leste innlegg: http://sws.blogg.no/1476794623_kreativitet.html

  Ukens film: Hope. Anbefaler alle å se den filmen! Den er en av få filmer på netflix som faktisk har 5/5 stjerner. Filmen er på japansk, men tro meg, det er verdt det. Kort sagt så handler den om en liten jente som overlever et brutalt overgrep, og familien som prøver å takle sorgen. Utrolig rørende. 

  Ukens spørsmål: Hvilke smykker/ringer bruker du?  Bruker faktisk sjeldent smykker, så ikke noe haha.
  Hva slags stil har du? Hm, veldig varierende vil jeg si. Har egentlig ikke noe spesiell stil.
  Har du klappet til en gutt i ansiktet før? Hva skjedde? Ja haha, men var bare på kødd egentlig. Har aldri gjort noe sånt i en seriøs sammenheng. 
  Har du mange venner? Nei. 
  Har du lange eller korte negler? Noe midt i mellom vil jeg si. 

  Ukens must have: Denne ukens must have må halt klart være min kjære carmex. Ingen andre produkter funker på leppene mine når det begynner å bli kaldt, så carmex er altså redningen min mot tørre lepper. Det som er positivt med carmex er at den ikke bare forebygger som alle andre, men også reparerer. 

   

 • Publisert: 24.10.2016, 00:30
 • Kategori: Ukens oppsummering
 • 1 kommentarer
 • PARIS - DAG 3

 • Publisert: 22.10.2016, 23:57
 • Kategori: Paris 2016
 • På dag 3 så bestemte vi oss for å dra på et lokalt kjøpesenter, Val de`Europe (ja, jeg googlet hvordan det staves). Vi var heldigvis nå helt sikre på hvor det var og hvilken transport vi skulle ta dit. Visste dere foresten at flere av t-banene der har 3 etasjer? Sykt kult. 
  Senteret var sykt stort med masse bra butikker bla. Sephora, Jennyfer og Pull and bear. Anbefaler å ta turen dit hvis dere noen gang drar til Paris. 
  Bestemte meg etterhvert for å gå for meg selv ettersom jeg brukte mye lengre tid enn de andre i butikkene og dessuten så liker jeg best å gå for meg selv når jeg shopper. Så etter en god del timer så samlet vi oss igjen og gikk for å spise på *trommevirvel* mækkærn. Jeg unngår kjøtt når jeg er i andre land enn Norge, så på meg så ble det en fiskeburger og pomesfrites. 
  Da vi var ferdige med å spise så dro vi tilbake til hotellet, og fy F så sliten jeg var da vi kom til hotellrommet igjen. For å si det sånn så er jeg ganske sikker på at jeg forbrente en god del kalorier den dagen. 

   

 • Publisert: 22.10.2016, 23:57
 • Kategori: Paris 2016
 • 1 kommentarer
 • PARIS - DAG 2

 • Publisert: 22.10.2016, 02:47
 • Kategori: Paris 2016
 • På dag 2 så hadde vi egentlig tenkt oss til Disneyland (som bare var sånn typ 5 min unna hotellet), men etter at vi hadde stått opp og ordnet oss osv. så fant vi ut at det ble for sent å dra dit. Er jo ikke akkurat billig for en billett inn i parkene heller, hvertfall ikke når man er 5 stykker haha. Så vi bestemte oss for å heller shoppe den dagen. Noe ikke jeg hadde noe imot hvertfall hehe. Så vi satte oss på toget og gikk av der vi trodde kjøpesenteret var.
  Saken var den at vi hadde missforstått hun som forklarte veien til oss, så vi endte opp på flyplassen i stedet. Hahaha er det mulig. Så etter å ha brukt sånn typ 1 time på å i det hele tatt finne riktig vei ut der så satte vi oss i en taxi og kjørte til en kirke i nærheten, som visst skal være en stor turistattraksjon. For det hadde gått såpas med tid at det heller ikke var noe vits i å fortsette å prøve å finne veien til kjøpesenteret. Så vi dro opp dit som foresten var mye lengre enn vi trodde haha. Glad jeg ikke var den som betalte for taxi for å si det sånn. Men FY så fin utsikt det var da vi kom opp dit! Altså den var helt syk. Var jo selvfølgelig også inne i kirken, kan godt skjønne at det der er en turistattraksjon for å si det sånn. Gidder egentlig ikke begynne å beskrive hvordan den så ut, for det er en ting man bare på oppleve selv. Var heller ikke lov til å ta bilder inne der, noe jeg respekterte ettersom.. ja, det var en kirke. 

  Men tok jo et bilde av utsikten og selve kirken da som dere skal få se. 


  Altså, hvor syk er ikke denne utsikten? Man kunne også se eiffeltårnet derfra (ikke på bildet).    

 • Publisert: 22.10.2016, 02:47
 • Kategori: Paris 2016
 • 0 kommentarer
 • THROWBACK THURSDAY

 • Publisert: 20.10.2016, 18:52
 • Kategori: Throwback thursday
 • Har tenkt til å begynne med throwback thursday hver torsdag fremover nå. Tenkte det kunne være litt morsomt å finne frem gamle bilder og kanskje se hvor anneledes ting er nå eller kanskje hendelser jeg selv har glemt. Har en del bilder på en minnepenn her som jeg ikke har sett på, på flere år nå haha. Har faktisk ikke en anelse om hva slags bilder som skjuler seg inne på den. 

  So, here we go 

  Ettersom den årlige demonstrasjonen mot pelsnæringen nærmer seg så tenkte jeg det passet å legge ut disse bildene fra da jeg var på demonstrasjon i Oslo for 3 år siden. Har også planer om å dra dit i år. 

 • Publisert: 20.10.2016, 18:52
 • Kategori: Throwback thursday
 • 2 kommentarer
 • PARIS - DAG 1

 • Publisert: 19.10.2016, 20:15
 • Kategori: Paris 2016
 • For et par uker siden så var jeg på familieferie i Paris, så som jeg skrev i går så har jeg tenkt til å blogge om hva vi gjorde de forskjellige dagene der :)

  Ettersom flyet vårt skulle gå fra Gardermoen litt før 07.00 så snudde jeg rett og slett døgnrytmen min helt om så jeg våknet klokken 22.00 natten vi skulle dra. Så da bestemte jeg meg faktisk for å dra til Dag Andreas en liten tur før jeg dro videre til Gardermoen. 
  Flyet vårt dro som sagt litt før 07.00 og landet i Paris to timer senere, faktisk 20 minutter FØR tiden, første gangen jeg har opplevd det haha. Men da vi kom til hotellet så fikk vi beskjed om at vi ikke kunne få rommet vårt før 15.00, altså om 5 timer. Så på de timene så gikk vi rundt og utforsket hotellet, slappet av og gikk en tur i nærområdet. Synes husene der er så sykt mye koseligere enn husene her i Norge haha. 

          

          

           

           

           

             Og resten av kvelden så slappet jeg bare for det meste av mens de andre badet.   Foresten, den headeren jeg har nå er bare midlertidig til jeg får ork til å redigere sammen en annen :)

 • Publisert: 19.10.2016, 20:15
 • Kategori: Paris 2016
 • 1 kommentarer
 • KREATIVITET

 • Publisert: 18.10.2016, 14:43
 • Kategori: Blogg
 • Dere som kjenner meg godt vet at jeg overhode ikke er en kreativ person. Synes det er gøy å blogge, når jeg faktisk vet hva jeg skal blogge om. Så hvis noen har noe forslag til hva jeg kan blogge om så er det bare å komme med det! :) Har jo selvfølgelig noen idèer selv som jeg skal skrive om etterhvert. 
  Akkurat nå for tiden så gjør jeg egentlig ikke så mye, så å blogge om hva jeg gjør hver dag blir jeg nok ikke å gjøre. Jeg var jo i Paris for noen uker siden så tenkte kanskje at jeg kunne blogge dag-for-dag om hva jeg gjorde de forskjellige dagene der osv. Så kan jo begynne med det fra i morgen av. Har tenkt til å prøve å publisere 1-2 innlegg om dagen, så får vi se hvordan det går :)

                       

  Har faktisk hatt denne mobilen helt siden tiende, altså nesten fem år. Begynner å føle meg litt utdatert haha men altså hvor dyre er ikke de nye iPhonene da? Det er helt sykt. Kommer til å være trofast mot min kjære 5er helt til den rett og slett slutter å virke, så får jeg se hva jeg gjør med livet mitt da. For å kjøpe noe annet enn iPhone er nemlig uakseptabelt hehe. 

 • Publisert: 18.10.2016, 14:43
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Ny blogg

 • Publisert: 17.10.2016, 23:59
 • Kategori: Blogg
 • Hei!
  Har nå sittet i ca 3 timer å opprettet blogg og laget design. Har tenkt på det å lage en blogg igjen en stund nå, så kom frem til at jeg skal prøve, så får jeg se hvordan det blir. 
  Hva jeg kommer til å blogge om er jeg ikke helt sikker på enda, men hovedtemaene vil bestå av hverdagen min, sminke, mote og det som måtte falle meg inn. Har også tenkt til å videoblogge litt også hvis det er av interesse? :) 


  Er fullt klar over at designet ikke er kjempebra, men ettersom jeg er nybegynner så sier jeg meg fornøyd så langt. 
  Designet er mye bedre på pc enn mobil, sånn til info.
   

 • Publisert: 17.10.2016, 23:59
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Ny blogg!

 • Publisert: 17.10.2016, 19:20
 • Kategori: Blogg
 • Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Publisert: 17.10.2016, 19:20
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits