sws

MIN MENING OM ÅRETS PARADISE HOTEL

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger • Som sikkert mesteparten av dere fikk med dere i går så var det altså finale på Paradise Hotel. Og tror helt ærlig at dette var en av de mest spennende finalene jeg noen sinne har sett. Først, hvilket par kommer seg til finalen? Og så, hvem av de to parene får flest stemmer? Og til slutt, hvem kommer til å slippe kulen først? Det at en av de kom til å slippe kula visste jeg nesten, men det at Martine slapp den så fort kom litt som et sjokk. Syntes så synd på Kevin haha.. Selv om jeg er ganske sikker på at han hadde sluppet kulen etterhvert selv. 

  Men, sesongen har jo ikke vært like spennende hele tiden.. Sånn som i starten og frem til de siste ukene så syntes jeg at deltakerne tok veldig mange feige valg. Veldig lett for meg å sitte her å skrive det, I know. Men syntes det ofte ble litt for forutsigbart på hvem som kom til å ryke ut osv. Men et lite stykke over halvveis så hentet sesongen seg fort inn igjen. 

  Men én ting jeg ikke likte på årets sesong var at mange av de som røk ut kom inn igjen, kanskje til og med flere ganger. Og det var jo ganske klart hvem som kom til å sjekke inn igjen også. De som hadde vært der lenge og sto sterkt i spillet. Synes det blir ganske urettferdig, hvertfall når det er snakk om så mange, så mange ganger. Toppen av kaka var jo da flere skulle sjekke inn igjen i finaleuka, etter min mening så synes jeg det bare ble for mye. Blir jo liksom ikke noe spenning over hvem som ryker ut da, når man vet at personen mest sannsynlig kommer inn igjen. 

  Og til slutt, finaleparene. Håpet egentlig at Andrea og Petter skulle klare å komme seg videre, men ble Sofie og Morten.. Morten fortjente det så absolutt, men mistet litt respekten for spillet til Sofie da hun sendte ut Grunde. Ikke at det var så smart av Grunde å ta henne inn igjen heller da men, det er en annen sak. Og er det bare jeg som synes at Sofie har forferdelig irriterende stemme? Haha. Anyway, ble da Martine og Kevin som vant. Fullt fortjent, selv om de heller ikke har spilt et helt ærlig spill. Og så kulekastingen da.... Nevnte det i begynnelsen av innlegget også, men altså som Martine sa så er det et spill og hun og Kevin var aldri et ordentlig par. Hadde nok sluppet den kulen jeg óg om jeg var henne. 


  .   .   .


  Hva synes dere om årets Paradise Hotel? 

   

  #ParadiseHotel 

 • Publisert: 02.06.2017, 16:55
 • Kategori: Mine meninger
 • 1 kommentarer
 • 13 GRUNNER TIL Å IKKE LIKE DENNE SERIEN

 • Publisert: 06.05.2017, 21:58
 • Kategori: Mine meninger • Dere har sikkert hørt om serien 13 Reasons Why som er superpopulær nå. Har nå sett hele serien og må si jeg er utrolig skuffet. Hadde naturlig nok veldig store forventninger til serien ettersom jeg har hørt mye positivt om den, og jeg kan ærlig talt ikke skjønne hvorfor. Så har kommet med en liste på 13 punkter om hvorfor jeg ikke likte den.


  1. Den er forvirrende.

  2. Det er for mange navn i serien. Nå er jeg ganske dårlig til å huske navn fra før, men en av grunnene til at jeg synes den var veldig forvirrende var nettopp fordi jeg ikke klarte å henge med på alle navnene. Og da er det jo ganske naturlig at jeg ikke klarer å henge med når jeg ikke engang vet hvem som er hvem. 

  3. Synes ærlig talt at den har ganske dårlig handling. Missforstå meg rett, den har et fint utgangspunkt, men er så mye i den serien som ikke virker logisk for meg.
  4. Den er kjedelig! Da jeg så på den så satt jeg å ventet på at noe spennende skulle skje, helt til nest siste episode. Da begynte spenningen, 12 episoder for sent spør du meg. 

  5. Håper jeg ikke kommer til å få alt for mye hate for dette inngget, men synes hun jenta tok lovet sitt på alt for dårlig grunnlag. (Se neste punkt).

  6. Synes man fikk for lite innblikk i livet hennes, altså hvordan hun hadde det før alt det der skjedde.

  7. Serien rørte rett og slett ikke meg. 

  8. Den sluttet altfor brått. Altså den sluttet da den begynte å bli spennende?? Hva skjer med det? Dette er kanskje den tingen som irriterte meg mest. Har ikke ord for hvor mye jeg misliker åpne slutter. Nå diskuteres det jo om det skal komme en sesong 2 da, så da kan jeg kanskje stryke dette punktet hvis det blir noe av. 

  9. Grunnen til at jeg i det hele tatt fullførte serien var fordi jeg ventet på et høydepunkt / en "aha" opplevelse. Fikk det litt på slutten, men som sagt så sluttet den på sitt beste.

  10. Åpen slutt. Hater åpen slutt. Altså når det bare slutter helt brått og man må tenke selv hva som skjedde videre.

  11. Liksom halloo? De skulle jo snart begynne på college, da er hun jo sansynligvis ferdig med de folkene uansett. Selv om man har noen forferdelige år så betyr det ikke at hele livet blir sånn. 

  12. Dette er kanskje en merkelig ting å irritere seg over, men ingen av jentene brukte sminke? Altså de aller fleste jenter som går på High Scholl nå bruker sminke. 

  13. Det faktum at jeg klarte å komme på alle disse punktene på under 10 min.. 

 • Publisert: 06.05.2017, 21:58
 • Kategori: Mine meninger
 • 1 kommentarer
 • DE VERSTE MENNESKEDREPERNE

 • Publisert: 19.03.2017, 00:57
 • Kategori: Mine meninger


 • I går, like før jeg skulle legge meg til å sove så bladde jeg gjennom kanalene for å se om det gikk noe bra, og på tv 3 så hadde det akkurat begynt en film som ved første øyekast så bra ut, og ettersom det var på natten så slapp jeg sånn 90% av reklamen også.  Jeg er av den typen som foretrekker så sovne mens jeg ser på tv, idk.. Sovner mye fortere da. Anyway, var en film om en mor og en sønn som var på ferie i Afrika for å oppleve nye ting, og en natt så ble sønnen bitt av en malariamygg uten å merke det. Formen hans ble gradvis verre og etter et par dager så kjørte de han på sykehus for å sjekke hva det var, og mens de kjørte så ble han bevistløs og minutter etter de kom på sykehuset så hadde han ingen puls. Dette er en av få filmer jeg faktisk har begynt å gråte av. Men grunnen til at denne er så mye mer trist enn mange andre filmer er fordi dette er hendelser som faktisk skjer.

  Kan vedde ubeskrivelige tall på at hvis malariamygg hadde kommet til feks USA så hadde de funnet en kur mot det innen du hadde rukket å skifte truse, men ettersom det "bare" er i de landene det er så er det vell ikke noe vits i å stresse? Er så sinnsykt mange som dør av malaria, og barn er spesielt utsatt. Hadde jeg kunnet drepe alle malariamygg i verden så hadde jeg gjort det, ofc (og det kommer fra ei som i utgangspunktet ikke dreper insekter). Problemet var også at mange av de ikke engang hadde råd til myggnett! Altså hvor sykt er ikke det? Og det var ikke engang i den fattigste delen. 

  SOME FUN FACTS: 

  De verste menneskedreperne er
  1. Mygg
  2. Mennesker
  3. Slanger
  4. Hunder 
  5. Snegler    


   

   

 • Publisert: 19.03.2017, 00:57
 • Kategori: Mine meninger
 • 2 kommentarer
 • SKJERP DERE

 • Publisert: 21.02.2017, 02:51
 • Kategori: Mine meninger • .    .    . 

  Er det én ting som jeg ofte irriterer meg over når jeg scroller gjennom sosiale medier så er det når det har hendt en hendelse og folk føler et behov for å gå ut med fult navn på person(ene) det gjelder. Kan sikkert virke sånn, men sikter ikke til en bestemt hendelse når jeg skriver dette. Men bare tenk selv, hvis noen i familien eller en nær venn har gjort noe galt og andre folk som ikke har en dritt med saken å gjøre går ut med fult navn på h*n. Hadde du likt det? I bet not. Så hold det heller anonymt eller ta det på pm hvis du absolutt føler et så sterkt behov for å snakke ned personen(e). Ikke bare er det ulovlig, men det er mange flere det går ut over enn den / de selv. Misforstå meg rett, jeg ønsker ikke å forsvare folk som har gjort noe galt, men tenk litt på at det er ikke bare de det går ut over når du bestemmer deg for å nevne navn. 

   

 • Publisert: 21.02.2017, 02:51
 • Kategori: Mine meninger
 • 3 kommentarer
 • hits